- Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba Dediklerinizi Yaptım AMA GÜNCELLERKEN TEKRAR SİYAH EKRAN VERDİ ŞUAN GÜVENLİ MODDAYIM TEKRARİlk başta bilgisayarı gğvenli modda başlatıp bu konuda uygulama ile driverleri sil.
Başlık 'Display Driver Uninstaller (DDU) ile sürücü kaldırma Rehberi' https://forum.donanimarsivi.com/kon...ler-ddu-ile-sueruecue-kaldirma-rehberi.31628/
Sonra şu driveri yükle:
https://drivers.amd.com/drivers/non-whql-radeon-software-adrenalin-2020-21.5.2-win10-64bit-may17.exe
Sonra odlumu olmadı mı buraya yaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yada burda arkadaş uzun uzun yazmış onu yap ikimizin dediği aynı şey.
Merhaba Dediklerinizi Yaptım AMA GÜNCELLERKEN TEKRAR SİYAH EKRAN VERDİ ŞUAN GÜVENLİ MODDAYIM TEKRAR1-) Sürücü güncellemek için ekstra uygulama kullanmayın. Ya virüsler ya da yanlış sürücüyü kuruyorlar.
2-) Buradan DDU'yu indirin. Sonra Windows + R tuşuna basın ve msconfig yazın. "Önyükleme" bölümüne gelin ve "güvenli önyükleme"nin tikini açın ve "en az" deyin. Ardından" sistemi yeniden başlat"ı seçin ve güvenli modda sistemin açılmasını bekleyin. Sonra DDU ile sürücüyü kaldırdıktan sonra yeniden başlat"ı seçin. Kurulum bittikten sonra" msconfig"e tekrar gelin ve "güvenli önyükleme"nin tikini kaldırıp sistemi yeniden başlatın. Buradan WHQL yazan sürümü kurun.
AYNI SORUNU VERDİ HERŞYİ YAPTIM SONDA GÜNCELLERKEN SİYAH EKRAN VERDİ ŞUAN GÜVENLİ MODDAYIM1-) Sürücü güncellemek için ekstra uygulama kullanmayın. Ya virüsler ya da yanlış sürücüyü kuruyorlar.
2-) Buradan DDU'yu indirin. Sonra Windows + R tuşuna basın ve msconfig yazın. "Önyükleme" bölümüne gelin ve "güvenli önyükleme"nin tikini açın ve "en az" deyin. Ardından" sistemi yeniden başlat"ı seçin ve güvenli modda sistemin açılmasını bekleyin. Sonra DDU ile sürücüyü kaldırdıktan sonra yeniden başlat"ı seçin. Kurulum bittikten sonra" msconfig"e tekrar gelin ve "güvenli önyükleme"nin tikini kaldırıp sistemi yeniden başlatın. Buradan WHQL yazan sürümü kurun.
Son düzenleme: