HP G62 b03ET laptopa sahibiyim.İşlemci i3 m350 4gb ram ekran kartıda ati mobility radeon hd5470.Bu zamana kadar bazen oyun oynarken bilgisayar ekranı kapatıp bir süre sonra tamamen kapanıyordu fakat işlemci termal macun yeniledikten sonrada hala olmaya devam etti.Ancak daha nadir oluyordu.Dün video izlerken ekranda bazı bölgelerde yırtık benzeri görüntüler oluşmaya başladı ve sıkça ekran donmaya ve ekran gidip gelmeye başladı şu hatayıda veriyordu ''Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtulmayı başardı''.Masaüstüne sağ tıkladığımda ise fareyi üstünden geçirdiğim yenile yazısı vb. renkleri sarı renk olmaya başladı.Laptopu yeniden başlattığımda ise windows başlatılıyordan sonra windows sesi geliyordu fakat görüntü yoktu.Sürücüden şüphelenip format attım sürücüyü kurdum fakat yine aynı şey oldu.Ben de tekrar format atıp intel hd driverını kurdum.Eski driver kullanıyordum fakat bu zamana kadar sıkıntı yoktu hp nin sitesinde yayınladığı driverdı.Zaten eski bir laptop çok masraflı olursa bundan kaçınacağım şuanlık idare ediyorum fakat oyun oynayamıyorum.Arızanın ne olduğu ile ilgili bir görüşünüz/bilginiz var ise belirtirseniz sevinirim.İyi forumlar.