Hayalet_Reis
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Halil
Kasada her şey düzgün bir şekilde takılı ve hiçbir parçada bir sorun yok gibi görünüyor. Ekran kartım Colorful 4070 Ti Super ve kablosunda çift bağlama mevcut. Ekran kartı güç kablosu aşağıdan geliyor ve kasa ön camı takılı değilken bir sorun yaşanmıyor. Ancak ön cam takıldığında, ekran kartı güç kablosu en ufak bir sıkışmaya uğradığında veya kasaya dokunulduğunda ekran gidiyor. Ayrıca, bilgisayarın sürekli olarak ön cam açık olmayacağı için sıcaklık önemli bir faktör. Ön cam kapalı olduğunda hem HDMI hem de DisplayPort üzerinden "signal yok" hatası alıyorum.
DisplayPort kablosu kullanıldığında, bilgisayar açılırken ekranda bozulmalar (karıncalanma gibi) meydana geliyor, ancak HDMI kablosu kullanıldığında bu sorun oluşmuyor. Her iki durumda da bilgisayar tamamen açılıyor. Ancak HDMI ile 240 Hz ayarına geçildiğinde ekranda kırılmalar (görüntü bozulmaları) yaşanıyor. Kabloda bir temas sorunu olabileceğini düşünüyorum, çünkü her şey sıfır olmasına rağmen bu tür problemler yaşanıyor.
DisplayPort kablosu kullanıldığında, bilgisayar açılırken ekranda bozulmalar (karıncalanma gibi) meydana geliyor, ancak HDMI kablosu kullanıldığında bu sorun oluşmuyor. Her iki durumda da bilgisayar tamamen açılıyor. Ancak HDMI ile 240 Hz ayarına geçildiğinde ekranda kırılmalar (görüntü bozulmaları) yaşanıyor. Kabloda bir temas sorunu olabileceğini düşünüyorum, çünkü her şey sıfır olmasına rağmen bu tür problemler yaşanıyor.