M mterden 80+ Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 133 Dahası Reaksiyon skoru 53 İsim Mehmet ERDEN 7 Kasım 2020 #1 Asus TUF 1650Super OC Gaming ekran akrtım var. Güncellemesini kendi sitesinden mi indireyim yoksa NVİDİA'nın sitesinden mi indireyim. Farkı olur mu?
Asus TUF 1650Super OC Gaming ekran akrtım var. Güncellemesini kendi sitesinden mi indireyim yoksa NVİDİA'nın sitesinden mi indireyim. Farkı olur mu?
BATTLEFIELD 80+ Gold Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 6,181 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 6,433 İsim Selman 7 Kasım 2020 #3 mterden yazmış: Asus TUF 1650Super OC Gaming ekran akrtım var. Güncellemesini kendi sitesinden mi indireyim yoksa NVİDİA'nın sitesinden mi indireyim. Farkı olur mu? Devamı için tıklayın... Nvidianin kendi sitesinden manuel olarak arayarak indir. Son düzenleme: 18 Şubat 2021
mterden yazmış: Asus TUF 1650Super OC Gaming ekran akrtım var. Güncellemesini kendi sitesinden mi indireyim yoksa NVİDİA'nın sitesinden mi indireyim. Farkı olur mu? Devamı için tıklayın... Nvidianin kendi sitesinden manuel olarak arayarak indir.