Neler Yeni

Ekran kartı güncellemesinden sonra valorant da takılmalar

Yunus 57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus
Arkadaşlar rx6750 ekran kartım var bir gün VALORANT’a girdim valorantda hiçbir sıkıntı yoktu her şey çok normaldi İşlemci de ryzen 7 7700 sonra bir video izledim öylesine Amd nin programına girdim programda freesynec vardı dedim açıyım sonrasında bi baktım güncelleme gelmiş ekran kartı yaptım yapmadan önce bir baktım valorant da falan gram sıkıntı yokdu yaptıktan sonra valoramt da takılmalar skiller kullanılınca takılmalar böyle arada yapmaya başladı yani oyunda kasma donma yok akıcı ama böyle ara ara takılmalar oluyor sonrasında işlemciyi teste soktuk sıkıntı yol fps değerlerimde düşüş zaten yok oyun içi 550 700 arası ekran kartını sildik aynısını yükledik yok eski sürümünü yükledik yine sorun devam ediyor ramların hızındandır dedik ondanda değil birden böyle bir şey oldu sistemim yeni bir sistem ben kuzenlerimle topladım sadece valorant da takılmaya başladı diğer oyunlarda çok diikkat edemedim bu sorun valorant optimizasyonu falan olsaydı en baştan kaç aydır oynuyorum yine olurdu valoranta güncellemede gelmedi ne yapacağım bilmiyorum mhz 70 80 e kadar düşüyor bazen ekran kartı yüzde 70 kullanıyor ama mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183
Üyeler
165,940
Son üye
ekarakoll
Top Bottom