tuna bey
80+ Bronze
iyi akşamlar herkese başlıkta dediğim gibi sistem de ekran kartı şuan için bulunmayacak ki düşündügüm ekran kartı eğer çıkarsa 3060 olarak planladım onunda fiyatının 3500 civarı çıkacağını tahmin edersek hadi 4000 olsun geriye kalan parayla sıvı soğutmalı bir sistem toplama gibi bir planım var ve şimdiden kafada oturtmak isterim
özellikleri
wifisi olan bir anakart gömülü olursa wifi çok iyi olur
ramler farketmez rgb olup olmaması
kasanın sogutması iyi olan bir model ki büyük herkes Aerocool Air Hawk Duo önercek ondan kasada hazır diyelim
depolama kısmında 1 tb hardisk ve 500 gb ssd olarak düşündüm bunlar var yani sistemde fiyat olarakta ekran kartı 4000 diye hesap edersek toplamda 12000 tl gibi bir fiyat çıkıyor ama bu maksimum bunun altında olursa müthiş olur
özellikleri
wifisi olan bir anakart gömülü olursa wifi çok iyi olur
ramler farketmez rgb olup olmaması
kasanın sogutması iyi olan bir model ki büyük herkes Aerocool Air Hawk Duo önercek ondan kasada hazır diyelim
depolama kısmında 1 tb hardisk ve 500 gb ssd olarak düşündüm bunlar var yani sistemde fiyat olarakta ekran kartı 4000 diye hesap edersek toplamda 12000 tl gibi bir fiyat çıkıyor ama bu maksimum bunun altında olursa müthiş olur