Neler Yeni

ekran kartı hariç sistem

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
haklısın ben bişey demiyorum ki bende bahsettim o konu hakkında bilgisizde degilim fakat içime şüphe soktular insanlar ve cidden 5 veya 6 ay uzun bir süre tahminler kasım gibi bakalım beklemekten başka çare yok boşuna kazıklanmak anlamsız
Mesaj otomatik birleştirildi:

pardon ben başka ss ile karıştırdım düzeltiyim 😂
Satiş stratejisi eğer fiyatlar uygun olursa 3070 almayi planliyorum yoksa bende 3060 ı bekleyeceğim bana gayet yeterli olacaktir.

tuna bey

80+ Bronze
Milletten öneri isteyip ukalaca konuşman çok anlamsiz olmuş. Senin için en iyi düşünceleri söylüyor adamlar aen tersliyorsun. Terbiyeni koru biraz
ne alaka yazım şeklim öyle olabilir fakat oda yazmaya üşendigimen ben sadece fikri mi söylüyorum millete ne kızıyor nede bişey diyorum ki düzgün okursan haklı ollduklarınıda belirtmişim bilip bilmeden duyar kasma

Satiş stratejisi eğer fiyatlar uygun olursa 3070 almayi planliyorum yoksa bende 3060 ı bekleyeceğim bana gayet yeterli olacaktir.
bende bu arada o tahminler 23 şubat 2020 de yapılmış ki büyük ihtimal dogru ve dogruysa beklemekte yarar var en mantıklısı bu aklımda ki bazı soru işaretlerini giderdiginiz için @DonanımFikir ve sana teşekkürler dostum 😁

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
ne alaka yazım şeklim öyle olabilir fakat oda yazmaya üşendigimen ben sadece fikri mi söylüyorum millete ne kızıyor nede bişey diyorum ki düzgün okursan haklı ollduklarınıda belirtmişim bilip bilmeden duyar kasma

bende bu arada o tahminler 23 şubat 2020 de yapılmış ki büyük ihtimal dogru ve dogruysa beklemekte yarar var en mantıklısı bu aklımda ki bazı soru işaretlerini giderdiginiz için @DonanımFikir ve sana teşekkürler dostum 😁
Önemli değil

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

bişi değil

T.P.G.

80+ Titanium
aga fps olarak ben öylesine dedim zaten söylentide de rtx teknolijisinde 2080 ti ile aynı performansi verecek onuda biliyorum fakat 5 veya 6 ay gibi bir sürede çıkarsa hiç gelemsin benim için daha iyi 😂
5 ay çok uzun bir süre değil, bir bakmışsın yarın 3060 çıkıyor. Sen bilirsin.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye