muratgullu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 248
Tamamdır kurduktan sonra Amd ekran kartı panelinden bir bakın hocam orada model ne gözükecek.
Orda da amd driver yüklerken rx5700 olarak görünüyor evetHocam Amd sürücüsünü indirim yüklediniz mi? Orada ekran kartı modeli ne gözüküyor?
Ama sıkıntı driver kurmakta hocam driver ı kurarken monitör gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor biosta vs görüntü geliyor windows açılırken görüntü gidiyorSorun yoktu o zaman muhtemelen. Arkadaşların dediği gibi fps değerlerine bir bak oradan belli olur.
Kartta minning bios var veya arızalı.Ama sıkıntı driver kurmakta hocam driver ı kurarken monitör gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor biosta vs görüntü geliyor windows açılırken görüntü gidiyor
Şimdi aldığım kişiyle görüştüm o da aracı zaten al sat demiş satan arkadaş. Kartın sahibi 1-2 ay kadar mininte kullanmış şimdi aldım bilgisiniŞimdi DDU ile driveri komple sil.
Pc yi kapat, Ekran kartını sök, 5700 ü tak. Aç driveri indir netten kur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kartta minning bios var veya arızalı.
Mining bios kapatılıyor muŞimdi DDU ile driveri komple sil.
Dediklerini yaptım reis daha önce de yapmıştım şimdi yine tekrarladım ama yine driver yüklerken görüntü gidiyor büyük ihtimalle dediğiniz gibi mining bios var sanırım ondan çıkartmam gerek ekran kartınıŞimdi DDU ile driveri komple sil.
Orjinal BİOS yazmak lazım karta.Şimdi aldığım kişiyle görüştüm o da aracı zaten al sat demiş satan arkadaş. Kartın sahibi 1-2 ay kadar mininte kullanmış şimdi aldım bilgisini
Mining bios kapatılıyor mu
Dediklerini yaptım reis daha önce de yapmıştım şimdi yine tekrarladım ama yine driver yüklerken görüntü gidiyor büyük ihtimalle dediğiniz gibi mining bios var sanırım ondan çıkartmam gerek ekran kartını
Tamamdır bakıp dönücemOrjinal BİOS yazmak lazım karta.
Bilen biri 5 dakikada halleder.
Önce bios u kontrol et GPU Z ile ss at bana.