Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
Olur Hocam da 5dk işim var bitsin atarım linklink olarak paylasabilir misiniz ben baktım bir çok çeşidi varda
Olur Hocam da 5dk işim var bitsin atarım linklink olarak paylasabilir misiniz ben baktım bir çok çeşidi varda
Arkadaş şaka yapmıştır olabilir böyle şeyler çok takılmayınsana demedim onu kadeşim. itermal yazan biri vardı ona yazdım engelledim direkt
of ya ben dalga gecmek icin sanmistim nasil olurdalga geçmek için açılmadı bu konu
canım çok sıkkın bu sıcaklık olayına o nedenle şaka kaldıramıyorum inanınArkadaş şaka yapmıştır olabilir böyle şeyler çok takılmayın
Engelledim geçti senicanım çok sıkkın bu sıcaklık olayına o nedenle şaka kaldıramıyorum inanın
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok iyi bir termal macun önerisi olsun. Verdiğim paraya değsin lütfen
piyasada alabileceğin en iyisi cryofuze bende onu kullanıyorum.canım çok sıkkın bu sıcaklık olayına o nedenle şaka kaldıramıyorum inanın
çok iyi bir termal macun önerisi olsun. Verdiğim paraya değsin lütfen
bu adam doğru diyor, paran varsa bunu al çok daha iyithermal grizzly hikaye bu daha iyi:
piyasada alabileceğin en iyisi cryofuze bende onu kullanıyorum.
81 derece metro Exodus ultra ayarlar bile değil normal midir kardeşim?Kartı soğutan kartın soğutucu bloğu ve fanlarıdır, termal macundan mucize beklemek kitabına aykırı. Onu da geçtim boş yere kendinizi üzüyorsunuz üç beş derece sıcak çalışıyor diye kartınız ölmeyecek.
Powercoolor Red Devil RX 6600xtKartın modeli nedir?
Hot spot ise gayet düşük, edge temperature olduğunu sanmıyorum. Onu da geçtim undervolt yapsanıza yahu.81 derece metro Exodus ultra ayarlar bile değil normal midir kardeşim?
Powercoolor Red Devil RX 6600xt