Neler Yeni

Ekran kartı İşlemci ve Soğutucu alıyorum

Nycox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İsmail dağhan
Merhaba eğer gün içinde ekran kartlarına müthiş diyebileceğimiz seviyede bir indirim gelmezse kendime şöyle bir liste hazırladım işlemcinin daha ucuzu vardı fakat bunu seçme sebebim hepsiburada nın vade farksız 6 taksit yapması fikirleriniz nelerdir farklı tavsiyelere açığım (Lütfen ikinci el önermeyin)

ardaakahs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Arda Teksin
Merhaba eğer gün içinde ekran kartlarına müthiş diyebileceğimiz seviyede bir indirim gelmezse kendime şöyle bir liste hazırladım işlemcinin daha ucuzu vardı fakat bunu seçme sebebim hepsiburada nın vade farksız 6 taksit yapması fikirleriniz nelerdir farklı tavsiyelere açığım (Lütfen ikinci el önermeyin)

Gamegarajda 6000e rtx 2060 süper vardı ben olsam onu tercih ederdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sogutucuda bu fiyata en iyisi

Süper değilmiş pardon istersen youtubeden testlerine bak ona göre karar ver

Nycox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İsmail dağhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamegarajda 6000e rtx 2060 süper vardı ben olsam onu tercih ederdim

Sogutucuda bu fiyata en iyisi
Gamegaraj da dediğinizi göremedim link var mı acaba birde benim kasam bu soğutucu uygun olur mu kasa için

CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 550W

Süper değilmiş pardon istersen youtubeden testlerine bak ona göre karar ver
donanım arşivi nin bir videosunda izledim 3060 8gb ile aynı performansı veriyordu o yüzden 2060 yerine arc a 750 daha mantıklı gibi

ardaakahs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Arda Teksin
Gamegaraj da dediğinizi göremedim link var mı acaba birde benim kasam bu soğutucu uygun olur mu kasa için

CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 550W​

donanım arşivi nin bir videosunda izledim 3060 8gb ile aynı performansı veriyordu o yüzden 2060 yerine arc a 750 daha mantıklı gibi
Evet güzel kasa hocam arc önermeme nedenim driverler hocam

Nycox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İsmail dağhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet güzel kasa hocam arc önermeme nedenim driverler hocam
benimde tercih sebebim rakipleri ile arasında 2.5 3k civarı fiyat farkı olmasıydı dediğiniz driver sorununu biraz araştırayım en iyisi ona göre karar veririm

ardaakahs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Arda Teksin
benimde tercih sebebim rakipleri ile arasında 2.5 3k civarı fiyat farkı olmasıydı dediğiniz driver sorununu biraz araştırayım en iyisi ona göre karar veririm
Dediğim gibi 2060 bu fiyatta bence kacirilmaz gibi 0 sistem toplamak istersen

Top Bottom