Neler Yeni

Yardım Ekran kartı kreçlenmesi

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
2. el ekran kartı aldım kartın ızgarası aralarında kreçlenme oluşmuş bu normal bir durum mu ilerde sıkıntı yaratır mı birazdan soğutma performansına felan bakacağımda internette araştırdım bir kişide aynı sorunla karşılaşmış ama normalmi yoksa kötü bir durum mu kimse bişey demedi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
kireçlenmemi olmuş oksitlenmemi hocam eğer kireçlenme varsa bir sıkınıtı vardı sıvı teması olmuştur oksitlenme yani paslanma başlangıcı varsa onun temizlenmesi gerekir ileride daha büyük sıkıntı çıkarabilir ama fotoğrafını atabilirseniz daha iyi olur

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kireçlenmemi olmuş oksitlenmemi hocam eğer kireçlenme varsa bir sıkınıtı vardı sıvı teması olmuştur oksitlenme yani paslanma başlangıcı varsa onun temizlenmesi gerekir ileride daha büyük sıkıntı çıkarabilir ama fotoğrafını atabilirseniz daha iyi olur
hocam fotoğrafta çıkmıyor çok denedim inceden bi ızgara ayarlarında beyaz bir toz ama kreçe benziyor sadece o kısımda var

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
hocam fotoğrafta çıkmıyor çok denedim inceden bi ızgara ayarlarında beyaz bir toz ama kreçe benziyor sadece o kısımda var
oksitlenmeden bahsediyorsunuz hocam eğer kartın garantisi bitti ise temizletmenizi tavsiye ederim kartın modeli nedir

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oksitlenmeden bahsediyorsunuz hocam eğer kartın garantisi bitti ise temizletmenizi tavsiye ederim kartın modeli nedir
garantisi yok hocam msı 3070Ti suprimx
Mesaj otomatik birleştirildi:

kartın hiç açılmamış garanti jeletini duruyor o üst kısımda olan
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir sıkıntı olurmu normal bir durum mu bu mesela 2 3 ay sonra yaptırsam bu temizlenmesini sıkıntı olmaz dimi yani zararı

Top Bottom