Neler Yeni

Yardım Ekran kartı kullanım sorunu

ataberk35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ataberk
Dostlarım iyi günler öncelikle size yaşadığım sorunu anlatayım ve denediğim çözümleri anlatayım ekran kartım ne yaptıysam %100 kullanım yapamıyorum yani şöyle diyim pubg giriyorum orta ayarlarda 85 kullanımda ama CPU 50 bile değil bazen öylece yatıyor laptop modelim Acer nitro5 işlemci modelim rayzen 5 2500u ekran kartım rx560 yani şöyle anlatayım size 8 gb ram var en yakın zamanda upgrade yapıcam ama csgo olsun pubg olsun kullanım 100 olmuyor bütün driverlar güncel ne yaptıysam olmad orta ayarda pubg 60-70 FPS en düşüktü yine 60-70 FPS nasıl bir şey anlayamadım yardımcı olun Allah rızası için

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,940
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
İlla sonuna kadar kullanacak diye bişi yok :) ayarları fulleyip öyle dene birde

isimsizüye

80+ Gold
Dostlarım iyi günler öncelikle size yaşadığım sorunu anlatayım ve denediğim çözümleri anlatayım ekran kartım ne yaptıysam %100 kullanım yapamıyorum yani şöyle diyim PUBG giriyorum orta ayarlarda 85 kullanımda ama CPU 50 bile değil bazen öylece yatıyor laptop modelim Acer nitro5 işlemci modelim Ryzen 5 2500u ekran kartım rx560 yani şöyle anlatayım size 8 gb RAM var en yakın zamanda upgrade yapıcam ama csgo olsun PUBG olsun kullanım 100 olmuyor bütün driverlar güncel ne yaptıysam olmad orta ayarda PUBG 60-70 FPS en düşüktü yine 60-70 FPS nasıl bir şey anlayamadım yardımcı olun Allah rızası için
pubg fazla ram isteyen oyundur

ataberk35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ataberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom