Neler Yeni

Yardım Ekran kartı markaları hakkında

ardarb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
arda şimşek
Arkadaşlar ben bir süredir iyi bir sistem toplamaya çalışıyorum fakat her sistem toplayışımda biri diyorki 35.000 TL'ye RTX 4060Ti alacağına(tüm parçalar bilindik örn. corsair asus colorful gibi)RTX 4070 al deniyor. Bir bakıyorum parçaları daha önce adını bile duymadığım parçalar. Şimdi neden konuyu açtığıma gelelim, diyelim bana 35.000tllik rtx 4070 sistem atıldı ekran kartı pny, palit, inno3d veya gainward ben bu kartlara güvenmelimiyim nasıl kartlardır sizce ?

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
pny amerikan malı olması lazımdı el değiştirmediyes diğerleri ise çin meşei diye biliyorum yanlış olabilir ama ben yer zaman 3 kuruş fazla olsun bilindik olsun taraftarıyım çünkü TR yıllardır bulunmuş ve garanti işleyişleri net şirket tavırlarına kadar biliniyor dediğiniz 3lüden yola çıkarsak pny haricini bütçe var ise tavsiye etmem ucuz etin yahnisi çünkü biliyoruz nasıl olduğunu

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
Kartların bildiğim kadarıyla genel olarak kullandığı soğutma ve iç aksamı değişiyor markaya göre chipset'i hepsinin aynı sonuçta. Bazı markalar güvenilebilir markalardır. Model hakkında ufak araştırma yaparak varsa sorunlarını görürsünüz zaten. Saydığınız markalarda bilinen markalardan. F/P sistemlerde genelde kasa psu sıkıntılı olabiliyor. Onları da değiştirmek daha güvenli oluyor. Alacağınız marka bilinen çok kötü markalardan değilse eğer tölere edebilirsiniz bence.

Reav

80+ Silver
Arkadaşlar ben bir süredir iyi bir sistem toplamaya çalışıyorum fakat her sistem toplayışımda biri diyorki 35.000 TL'ye RTX 4060Ti alacağına(tüm parçalar bilindik örn. corsair asus colorful gibi)RTX 4070 al deniyor. Bir bakıyorum parçaları daha önce adını bile duymadığım parçalar. Şimdi neden konuyu açtığıma gelelim, diyelim bana 35.000tllik rtx 4070 sistem atıldı ekran kartı pny, palit, inno3d veya gainward ben bu kartlara güvenmelimiyim nasıl kartlardır sizce ?
Çok saçma olay bilindik marka al olayı kalitesiz ekran kartı markası diye bir zırva yoktur

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
Palit ve Gainward aynı markalar ayrıca mi,redmi gibi bildiğim kadarıyla

ardarb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
arda şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

euro

80+ Bronze
Marka yüzünden 3060 Ti performansını bile bazı yerlerde veremeyen 4060 Ti alacaksan afedersin ama biraz değil baya değişik bir insansın. PNY soğutma konusunda sıkıntılı değil, diğer dediğiniz markalarda. Gainwardı bilmiyorum ama Palit, PNY, Inno3D gibi markalar çok iyi markalardır. Size kalmış

Reav

80+ Silver

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Colorfull tabii ki daha hoş duruyor. Ama galax 1-2k daha ucuz olsa onu alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Colorfull tabii ki daha hoş duruyor. Ama galax 1-2k daha ucuz olsa onu alırdım