Neler Yeni

Yardım Ekran Kartı Modeli Görünmüyor

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Son zamanlarda elimdeki laptop pc de ekran kartı ile bazı problemler yaşıyorum ve sebebini bulamadım ama şunu farkettim masaüstünde iken sağ tık yapıp görüntü ayarlarına giriş yapıyorum en aşağıya indiğimde gelişmiş görüntü ayarları sekmesine bastığımda orda Intel Hd Graphichs Family cihazına bağlı yazıyor. Aygıt yöneticisinden Intel grafik kartımı devre dışı bıraktığımda ise sistemdeki bir diğer ekran kartı olan Nvidia Geforce 840m görünmüyor. Görüntüdeki gibi Microsoft temel görüntü cihazına bağlı diyor. Acaba burda normalde de mi bunun yazması lazım yoksa nvidia ekran kartı modeli mi yazar bi yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran Alıntısı.PNG

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
ekran kartını yanlış yakmış olmayasın

SaFKaN0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ali
İlk olarak grafik kartının son sürüm sürücüsünü indirdiğinizden emin olun. Ikinci olarak laptopta çift ekran kartı var ise ikisi arasında değişim yapmayı deneyin

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartını yanlış yakmış olmayasın
Bilmiyorum yandı mı. Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcıları kısmında görünüyor ama burda modeli yazmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk olarak grafik kartının son sürüm sürücüsünü indirdiğinizden emin olun. Ikinci olarak laptopta çift ekran kartı var ise ikisi arasında değişim yapmayı deneyin
Evet son sürüm yüklü şu anda ikisi arasında değişim yapmayı deniyorum ama maalesef nvidia model numarası görünmüyor.

Top Bottom