Neler Yeni

Ekran Kartı Montajı Nasıl Yapılır?

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Baran yılmaz
merhabalar arkdaşlar ekran kartı montajı nasıl yapabilirim 7800xt anakart a620

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Satürn
merhabalar arkdaşlar ekran kartı montajı nasıl yapabilirim 7800xt anakart a620
klips var onu aç ekran kartını yerine it klipsten ses çıkınca giriyor sonra sabitlersin

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ege

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Baran yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
klips var onu aç ekran kartını yerine it klipsten ses çıkınca giriyor sonra sabitlersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

vala karışmadım daha bakalım inşallah yapabilirim kasaya denk gelmesi için kasanın parçalarını nasıl söküyoruz montirüm yok gelsin başlıayacam yarın öbürgün önce iyice bi öğreneyim

monitor yok gelsin başlarım ilk önce iyice bi öğneyim erkan kartı kasaya denk gelmesi için kasanın parçalarını nasıl sökeceğiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Keloğlan 🆚sinek

vala karışmadım daha bakalım inşallah yapabilirim kasaya denk gelmesi için kasanın parçalarını nasıl söküyoruz montirüm yok gelsin başlıayacam yarın öbürgün önce iyice bi öğreneyim

monitor yok gelsin başlarım ilk önce iyice bi öğneyim erkan kartı kasaya denk gelmesi için kasanın parçalarını nasıl sökeceğiz
Montajlayınca düzgün olursa nası montaj ladıgını yazabilir misin bende yakın zamanda alacam ama nası montaj lıcam bilmiyorum

hamburkus

80+
Anlatmayla anlamazsın aç youtube orda yaptıklarını uygula çok basit

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Baran yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Montajlayınca düzgün olursa nası montaj ladıgını yazabilir misin bende yakın zamanda alacam ama nası montaj lıcam bilmiyorum
montaj yapıp gönder de onlar yaparlar ekran kartı montajını yapmazlar sadece geri kalan parçaları montajlayıp gönderirler benim sistem bugün geldi mnitorüm yok gelsin sistemi kuracam

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Keloğlan 🆚sinek
montaj yapıp gönder de onlar yaparlar ekran kartı montajını yapmazlar sadece geri kalan parçaları montajlayıp gönderirler benim sistem bugün geldi mnitorüm yok gelsin sistemi kuracam
Ben tek tek topluyom

Hazır sistemlerde istediğim seçenekler olmuyo ve ben özeleştirdigimde 80 bin fln oluyo şimdi 9070 xt yi beklicem 4070 ti süper mi alsam karar veremedim

Ekler

• Screenshot_2025-01-20-12-52-00-491_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-20-12-52-00-491_com.android.chrome.jpg
    721 KB · Hit: 1
Top Bottom