klips var onu aç ekran kartını yerine it klipsten ses çıkınca giriyor sonra sabitlersinmerhabalar arkdaşlar ekran kartı montajı nasıl yapabilirim 7800xt anakart a620
dikkatli ol ilk başta o çentiği açmerhabalar arkdaşlar ekran kartı montajı nasıl yapabilirim 7800xt anakart a620
klips var onu aç ekran kartını yerine it klipsten ses çıkınca giriyor sonra sabitlersin
monitor yok gelsin başlarım ilk önce iyice bi öğneyim erkan kartı kasaya denk gelmesi için kasanın parçalarını nasıl sökeceğizklips var onu aç ekran kartını yerine it klipsten ses çıkınca giriyor sonra sabitlersin
Montajlayınca düzgün olursa nası montaj ladıgını yazabilir misin bende yakın zamanda alacam ama nası montaj lıcam bilmiyorumMesaj otomatik birleştirildi:
vala karışmadım daha bakalım inşallah yapabilirim kasaya denk gelmesi için kasanın parçalarını nasıl söküyoruz montirüm yok gelsin başlıayacam yarın öbürgün önce iyice bi öğreneyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
monitor yok gelsin başlarım ilk önce iyice bi öğneyim erkan kartı kasaya denk gelmesi için kasanın parçalarını nasıl sökeceğiz
montaj yapıp gönder de onlar yaparlar ekran kartı montajını yapmazlar sadece geri kalan parçaları montajlayıp gönderirler benim sistem bugün geldi mnitorüm yok gelsin sistemi kuracamMontajlayınca düzgün olursa nası montaj ladıgını yazabilir misin bende yakın zamanda alacam ama nası montaj lıcam bilmiyorum
Ben tek tek topluyommontaj yapıp gönder de onlar yaparlar ekran kartı montajını yapmazlar sadece geri kalan parçaları montajlayıp gönderirler benim sistem bugün geldi mnitorüm yok gelsin sistemi kuracam
Hazır sistemlerde istediğim seçenekler olmuyo ve ben özeleştirdigimde 80 bin fln oluyo şimdi 9070 xt yi beklicem 4070 ti süper mi alsam karar veremedimmontaj yapıp gönder de onlar yaparlar ekran kartı montajını yapmazlar sadece geri kalan parçaları montajlayıp gönderirler benim sistem bugün geldi mnitorüm yok gelsin sistemi kuracam