al ıslak mendili fanın kanatlarını sil adam akıllı çok zor değil hocamMerhaba 1 yıldır ekran kartını temizlemiyorum.Ve tozlu gözüküyor içi.Fan yapraklarını ve içini ne ile temizlemeliyim zarar gelmeden ?
çok tozlandıysa çok şiddetli olmadan önden bir üfleyin kartı söküpMerhaba 1 yıldır ekran kartını temizlemiyorum.Ve tozlu gözüküyor içi.Fan yapraklarını ve içini ne ile temizlemeliyim zarar gelmeden ?
Fanın üflediği yerdeki beyaz şeylerin arası toz tutmuş onlar için üflemek yeterli olur umarım teşekkürler.al ıslak mendili fanın kanatlarını sil adam akıllı çok zor değil hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok tozlandıysa çok şiddetli olmadan önden bir üfleyin kartı söküp
Hocam ıslaklık değdirmeden kuru bir micro fiber bez ile ekran kartının üstündeki ve yanındaki tozları bastırmadan ve sürümeden yavaş yavaş atın sonra saç kurutma makinesinin soğuk ayarları ile kartın tozlarını alın.Merhaba 1 yıldır ekran kartını temizlemiyorum.Ve tozlu gözüküyor içi.Fan yapraklarını ve içini ne ile temizlemeliyim zarar gelmeden ?
tamam.saolun.Hocam ıslaklık değdirmeden kuru bir micro fiber bez ile ekran kartının üstündeki ve yanındaki tozları bastırmadan ve sürümeden yavaş yavaş atın sonra saç kurutma makinesinin soğuk ayarları ile kartın tozlarını alın.
Eğer ekran kartı fanı çok tozsa sulu boya fırçası ile tozunu giderebilirsiniz