Neler Yeni

Ekran kartı nasıl temizlenir ?

Csdtest

80+
Reaksiyon skoru
58
Merhaba 1 yıldır ekran kartını temizlemiyorum.Ve tozlu gözüküyor içi.Fan yapraklarını ve içini ne ile temizlemeliyim zarar gelmeden ?

Merhaba 1 yıldır ekran kartını temizlemiyorum.Ve tozlu gözüküyor içi.Fan yapraklarını ve içini ne ile temizlemeliyim zarar gelmeden ?
al ıslak mendili fanın kanatlarını sil adam akıllı çok zor değil hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok tozlandıysa çok şiddetli olmadan önden bir üfleyin kartı söküp

al ıslak mendili fanın kanatlarını sil adam akıllı çok zor değil hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok tozlandıysa çok şiddetli olmadan önden bir üfleyin kartı söküp
Fanın üflediği yerdeki beyaz şeylerin arası toz tutmuş onlar için üflemek yeterli olur umarım teşekkürler.

Hocam ıslaklık değdirmeden kuru bir micro fiber bez ile ekran kartının üstündeki ve yanındaki tozları bastırmadan ve sürümeden yavaş yavaş atın sonra saç kurutma makinesinin soğuk ayarları ile kartın tozlarını alın.

Eğer ekran kartı fanı çok tozsa sulu boya fırçası ile tozunu giderebilirsiniz

Hocam ıslaklık değdirmeden kuru bir micro fiber bez ile ekran kartının üstündeki ve yanındaki tozları bastırmadan ve sürümeden yavaş yavaş atın sonra saç kurutma makinesinin soğuk ayarları ile kartın tozlarını alın.

Eğer ekran kartı fanı çok tozsa sulu boya fırçası ile tozunu giderebilirsiniz
tamam.saolun.

Geri