16 bin TL'yi tek kalemde ödemek zor olduğundan bu tarz ürünlerin satışları her zaman geç olur. Ayrıca para arttıkça dolandırılma korkusu da giriyor işin içine. (seninle alakası yok genel). Büyük meblağlı ürünleri satmak her zaman zor. Fiyat düşürmek dışında çaren pek yok gibi.
Aynen katılıyorum. Eklemek gerekirse, sahibindende bir kişi ürün alicaksa ilk etapta piyasaya netten bakıyor. Nekadar diyelim rog 10gb olan 18 bin. Kişi tanimadigi birisinden alicagina 2gb feragat ederek rog alabilir. Sonrasında 2 durum daha var ortada. Piyasada mining çıkması 3080 Ler 10 bine alabiliyorsun. Son durum ise kişi 16 bin bütçesi var ise yüksek bir ihtimal atıyorum 3-5 bin daha bütçe ayırıp yeni nesil 4070 almayı planlıyor olabilir.
Hsnztrk ninde dediği gibi tek çözüm fiyatı düşürmek. Nekadar dusurecegin sana bağlı. Ben mesela mining çıkması 1 yıllık Türkiye ürünü 3080 suprim x 10 bine aldım.
Naçizane tavsiyem. Eğer acil satmak lazım ise mecbur fiyattan edebildiğiniz kadar Feragat etmeniz lazım çünkü ilanda yazan 16 bini gören kişi direk ilana bakmadan es geçiyordur.
Son olarak sunuda belirtmek isterim 4 bin serisi çıktığında kartınızın fiyatının değerlenmesi için %50 şansın var.
4 bin serileri yüksek fiyatlarda çıkarsa 3 bin serileri kiymetlenir.
Ama 4 bin serileri uygun fiyatta çıkarsa eğer, 3 bin serileri suanki fiyatlarinda daha da altına düşecektir.