+20 CL: 1400 MC: 1900 core clock 1400 memory 1900 yapmıs ama memory markası elpidacore clock hızını ınternette yapanlardan bulbılırsın mıcron markalı bellek ne kadar kalıtelıdır ne kadar overlock yapabılrısın memory clocgu bılmıyorum ama ınternette yapaan varsa bakayım
abi mesela 1071di msi afterburner üzerinden 1183 yaptım stabil çalıştıgını nasıl anlarımMSI Afterburner giriyosun, power limiti fulluyosun, sonra memory clock'u 100 core clock'u 25 arttırıyosun, sonra çıkıp Furmark testi yapıyosun, baktın sıcaklık 80'i geçti fan hızını arttırıyosun. Aynı adımları yapıyosun, Furmark testi yaparken PC kapanırsa core voltage'ı 5-10 arttırıyosun. Tavsiyem memory clock'u 700'den fazla, core clock'u 150'den fazla, core voltage'ı 100'den fazla geçme.
daha önce yapmadım ama ayarı ufak ufak arttır ve stabilliğine bakvideo rehberi varmı amd yazılımı filan
abi mesela 1071di msi afterburner üzerinden 1183 yaptım stabil çalıştıgını nasıl anlarım
abi 81 gördü direk esc bastım çıktım ne yapıyım
abi ne olması lazım mesela 75 veya 80 arası sabit mi kalması lazım
abi 6 dk boyunca furmark testi yaptım 74 de kaldı en son sonra kapattım bu ne demek oluyor80 derece sabit kalırsa iyidir. 10 dakika Furmark testi yap, sonra 3-4 saat oyun oynarsın sıcaklık 80'i geçmezse iyidir.