doğru söylüyorsunuz fakat 2. bişeye daha para harcayamayacağım için uygun bir kart arıyorum RX 550 gibi bu tarz kartlar darboğaz yapmıyor 12 gb ram olması darboğazı %2 gibi oranla azaltıyor2K bütçeyle ekran kartı almadan önce işlemci değiştirmen lazım darboğazın kralını yersin.
Hocam işlemci değiştirmek varken neden RX 550 gibi bir kart alıp paranızı çöpe atıyorsunuz ?doğru söylüyorsunuz fakat 2. bişeye daha para harcayamayacağım için uygun bir kart arıyorum RX 550 gibi bu tarz kartlar darboğaz yapmıyor 12 gb ram olması darboğazı %2 gibi oranla azaltıyor
Hocam bütçe varken bence ekran kartını aradan çıkartın biraz darboğazda olsa idare edersiniz para eridimi bir daha toplması zor oluyor işlemciyi uygun fiyatlı halledebilirsiniz daha sonradan. Tabi bu benim görüşüm karar sizindoğru söylüyorsunuz fakat 2. bişeye daha para harcayamayacağım için uygun bir kart arıyorum RX 550 gibi bu tarz kartlar darboğaz yapmıyor 12 gb ram olması darboğazı %2 gibi oranla azaltıyor
işlemciye para verirsem ekran kartı olmadığı için illaki ilerde lazım olacak uygun bir kart bulup ortadan kaldırmayı düşünüyorumHocam şuanki işlemcinizi satın.
En kötü GT 1030+R3 1200'lü bir sistem toplarsınız.
Sahip olduğunuz işlemci ile işlemci ağırlıklı oyunlarda ciddi sorun yaşayabilirsiniz.
Ya da ikinci el RX560,GTX 970,GTX 1050+R3 1200'lü sistem toplarsınız.
İşlemciyi bence yükseltin.
Benim sistemim de ekran kartı olmadığı için arıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemciye para verirsem ekran kartı olmadığı için illaki ilerde lazım olacak uygun bir kart bulup ortadan kaldırmayı düşünüyorum