Aslında bir yandan da 3060 kovalıyorum belki bulurum diyeTamam ama aynı fiyata 6600xt varken rtx2060 ya da rtx 3050 almak mantıklı değil diyoruz biz de. AMD'ye antipatin olmadığı sürece alıp geçmen gerekir
Hocam 6600XT hangi modeli iyi tavsiyeniz var mı?Tamam ama aynı fiyata 6600xt varken rtx2060 ya da rtx 3050 almak mantıklı değil diyoruz biz de. AMD'ye antipatin olmadığı sürece alıp geçmen gerekir
Nitro+ soğutma açısından daha iyi diyorlar hocam doğru mu?Ben olsam nitro + modelini alır geçerim 7750'ye.
Ama Asus garantisi 3 yıl ise saphirinki 2 yıl ise
Asus dual 8050 TL ya da Asus rog 8300 TL alınabilir.
Performans olarak hiç birinin arasında fark olmaz. Sıcaklık olarak da hiç birinin üzmeyeceğini düşünüyorum.
Kısacası hangisi hoşuna giderse.
Dostum birebir hepsinin sıcaklık farklarını bilmiyorum. Nitro + serisi Saphirin soğutma konusunda iyi olan bi serisi yani giriş değil. Asus dual ve rog da çok iyi. Yani sıcaklık konusunda hiç birinde endişelenmene gerek yok. Youtubedan bak videolara ama kasa farkından dolayı felan sıcaklıklar farkeder. Benim açımdam eğer garantileri aynıysa soğutma için extradan 300-500 TL fazla vermeye gerek yok kaldı ki nitro+'ın soğutması daha iyi bile olabilir bilmiyorum.Nitro+ soğutma açısından daha iyi diyorlar hocam doğru mu?