O kadar abartılıcak bir konu değil. Zaten abartı oc kendini belli ediyor ve kapatıyor kendini. Yakacak kadar bir şey olacağını düşünmüyorum.Sadece şunu belirtmek isterim overclock hakkında güzel bir araştırma yapmadan kartını overclock yapma bi ande elinde kalabilir o kart ve cidden şakam yok bu konuda youtubede overclock ve ya underwoltun yeterince tanımı ne düzeyde yapılmasına dair çokca yabancı ve yerli videolar mevcut birini izlemeni tavsiye ederim
Abartmadım tavsiye etmiyorum bilgisi olmayan bir insana OC her şey olabilir bunun garantisi siz iseniz asıl o zaman sorun yok her şey ola bilir bu elektronik ürün net bir şey diye bir şey hiçbir zaman yokturO kadar abartılıcak bir konu değil. Zaten abartı oc kendini belli ediyor ve kapatıyor kendini. Yakacak kadar bir şey olacağını düşünmüyorum.
İşlemci olsa evet sıkıntı yaratabilir ama ekran kartı çok sıkıntılı bir konu değil bence.Abartmadım tavsiye etmiyorum bilgisi olmayan bir insana OC her şey olabilir bunun garantisi siz iseniz asıl o zaman sorun yok her şey ola bilir bu elektronik ürün net bir şey diye bir şey hiçbir zaman yoktur