Diğer kablolar girdiyse teknik olarak o da girmesi lazım. Yan ve üst taraflarda hiç mi yok. Olması lazım normalde. Anakartinizin tam modelini yazar mısınız
yada en kotu ekran kartinin o kismini torpuleyiniz, zor degil millet ne modifikasyonlar yapiyor sende videolu ve resimli kanitin olur ileride satarken bak port olmadigi icin torpuledim zaten gozukmeyen kisim falan dersin, ben zamaninda bilgisayarima ne modifikasyonlar yaptim bu tarz
Diğer kablolar girdiyse teknik olarak o da girmesi lazım. Yan ve üst taraflarda hiç mi yok. Olması lazım normalde. Anakartinizin tam modelini yazar mısınız
Bende onu dedim ama diger kablolarin porttan, disariya olan cikinti mesafesi kisa ve kablolara daha ince daha fazla bukulebiliyor onlarda o yuzden sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hafif bukerse o siyah sert plastigide bukecek buda portu bukecek bu tarz portlar bazi durumlarda bir anda elinizde kalabiliyor o zorlamayi L Tipi ile yaparsa daha iyi olur
yada en kotu ekran kartinin o kismini torpuleyiniz, zor degil millet ne modifikasyonlar yapiyor sende videolu ve resimli kanitin olur ileride satarken bak port olmadigi icin torpuledim zaten gozukmeyen kisim falan dersin, ben zamaninda bilgisayarima ne modifikasyonlar yaptim bu tarz
Bende onu dedim ama diger kablolarin porttan, disariya olan cikinti mesafesi kisa ve kablolara daha ince daha fazla bukulebiliyor onlarda o yuzden sorun yok
hafif bukerse o siyah sert plastigide bukecek buda portu bukecek bu tarz portlar bazi durumlarda bir anda elinizde kalabiliyor o zorlamayi L Tipi ile yaparsa daha iyi olur
PRIME A620M-E-CSM is equipped with excellent features, including 2 Ounce copper PCB design, DDR5, PCIe 4.0 Graphics card and PCIe 4.0 M.2 support, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 1 Type-A, DisplayPort/HDMI™/VGA, Addressable Gen 2 headers, Aura RGB header, Aura Sync, Q-LED Core, Fan Xpert 2+, Power...
PRIME A620M-E-CSM is equipped with excellent features, including 2 Ounce copper PCB design, DDR5, PCIe 4.0 Graphics card and PCIe 4.0 M.2 support, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 1 Type-A, DisplayPort/HDMI™/VGA, Addressable Gen 2 headers, Aura RGB header, Aura Sync, Q-LED Core, Fan Xpert 2+, Power...
www.asus.com
Sistemi dün aldım hocam yapardım da garanti dışı kalmasını istemem açıkçası
İnternetten baktım sata portunu mu yediler bunun diyip söylenip durdum.En son anakartın sitesinden baktım tekrardan söylendim.
Sistem uyumludur diye aldım birde anakartın portları nerede diyede almadan önce hiç düşünmedim taktığım kartta Asus 5060Ti 16GB Dual.Adamların kendi kartını takamıyorum.
L tipi kablo kurtarır gibi duruyor ilk önce kabloyu takıp sonrasında ekran kartını takmınca belki çok çok ufak ekran kartını havaya kaldırabilir bir tarafını sorun olacağını sanmam
Normalde 1 tane duz, 1 tane de L koyarlar dediginiz gibi ama Asus hem bu tasarima gidip hem de L koymamasi garip, bende yanda olmasina ragmen son iki anakartimda da portlar hep iki tip kablodan 1 tane koymuslardi biri MSI, biri Gigabyte markaydi.
Dark 50cm SATA III Bağlantı Kablosu Dark SATA III bağlantı kablosu ile optik sürücülerinizi, HDD'lerinizi, SSD'lerinizi bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz.DARK SATA III kablo, geriye dönük SATA I ve II sürücülerini de destekler. SATA III bağlantı noktası üzerinden maksimum 600MB/s'e varan...