Neler Yeni

Ekran kartı seçimi

AbdullahAbDişindekiBoşluk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Değerli dostlar,
Şimdi 3 model söylüyorum ; 5700xt, 2070 ve 2070s... bu modeller arasında izlediğim fps testler doğrultusunda 5700xt gayet iyi hem de ucuz olması da avantajı. Benim sorum madem ucuz ve rakiplerine karşı bu kadar iyiken piyasayı domine etmiş olması gerekmez mi? Ayrıca birkaç sorun duydum sıkıntı çıkarıyormuş 5700xt'ler bu yalan mı? Siz olsanız hamgisini tercih edersiniz? Sırf RTX için 1k TL fazladan vermek ne kadar mantıklı ya da başka farklar mı var ?yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim...

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Değerli dostlar,
Şimdi 3 model söylüyorum ; 5700xt, 2070 ve 2070s... bu modeller arasında izlediğim fps testler doğrultusunda 5700xt gayet iyi hem de ucuz olması da avantajı. Benim sorum madem ucuz ve rakiplerine karşı bu kadar iyiken piyasayı domine etmiş olması gerekmez mi? Ayrıca birkaç sorun duydum sıkıntı çıkarıyormuş 5700xt'ler bu yalan mı? Siz olsanız hamgisini tercih edersiniz? Sırf RTX için 1k TL fazladan vermek ne kadar mantıklı ya da başka farklar mı var ?yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim...
5700xt nin markası ne

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Değerli dostlar,
2070S.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Msi gaming x
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama neye göre neden bunu seçtin belirtir misin neden aynı fps varken sadece RTX için 1k fazladan veriyim ben hâla aydınlanamadım
2070S çünkü

Rtx
DLSS 2
Nvenc
Geforce Experience
Stabil Driverlar
Daha fazla FPS

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Msi gaming x

Ama neye göre neden bunu seçtin belirtir misin neden aynı fps varken sadece RTX için 1k fazladan veriyim ben hâla aydınlanamadım
Valla RTX DLSS ve NVİDİA, sebepler bu ben nvidia alırdım RTX harika bir şey ve 2060S ile rahatça kullanılıyor. 2070S ile muhteşem bi deneyim yaşarsın.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
2070S çünkü

Rtx
DLSS 2
Nvenc
Geforce Experience
Stabil Driverlar
Daha fazla FPS
Peki hocam bu dlss rtx ile entegre mi çalışıyor sadece yani benim bildiğim rtx açınca 10 ışıktan 3 ünü görüp doğerlerini yapay zekaya bırakıyor fps yükseltiyor falan ama ben mesela rtx açmadan da dlss kullansam yine fps yükseltsem olur mu

Valla RTX DLSS ve NVİDİA, sebepler bu ben nvidia alırdım RTX harika bir şey ve 2060S ile rahatça kullanılıyor. 2070S ile muhteşem bi deneyim yaşarsın.
Teşekkür ederim yorumun için :)

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Peki hocam bu dlss rtx ile entegre mi çalışıyor sadece yani benim bildiğim rtx açınca 10 ışıktan 3 ünü görüp doğerlerini yapay zekaya bırakıyor fps yükseltiyor falan ama ben mesela rtx açmadan da dlss kullansam yine fps yükseltsem olur mu

Teşekkür ederim yorumun için :)
Aslında 1000-1500tl farka değmez ama emin olamıyorum AMD driverlarinin tamamen çözüldüğüne
Sadece RTX kartlar için çıkarıldı dlss teknolojisi RTX açınca FPS aynı degerlerde geziyor

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Yani benim anladığım bi sorun var ki millet hâla 2070 alıyor, sorun olmasa neden 5700xt almasınlar hem daha fazla fps hem daha ucuz bir şey var bu işte :) eyy @Abdullah Hacıgül bir video istiyoruz detaylı açıklar mısın kıyaslama karşılaştırma tartışma temalı :)

Top Bottom