Neler Yeni

Ekran kartı sıcaklığı normal mi ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,676
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
ASUS TUF 3060 3 fanlı ekran kartı kullanıyorum kasa gt301
tam yükte 56 derece üzerini geçmiyor sorum şu bu değerler bana aşırı az geldi hani böyle bir kart için
sensörler bozulmuş olabilir mi yoksa cidden bu kadar serin çalışıyor olabilir mi

ekran kartı bi yana işlemci de tam yükte 92 derece ama o ayrı konu :D

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
ASUS TUF 3060 3 fanlı ekran kartı kullanıyorum kasa gt301
tam yükte 56 derece üzerini geçmiyor sorum şu bu değerler bana aşırı az geldi hani böyle bir kart için
sensörler bozulmuş olabilir mi yoksa cidden bu kadar serin çalışıyor olabilir mi

ekran kartı bi yana işlemci de tam yükte 92 derece ama o ayrı konu :D
İşlemciniz stok soğutucusuyla ve core power boost(tam adını hatırlayamıyorum) açık kullanıyorsanız çok saçma voltaj değerleri alıyor. Onu undervolt ile stabil bir hızda çalıştırmanızı tavsiye ederim. Ben 4ghz kullanıyordum. Sensörlerin bozuk olduğunu düşünmüyorum. Hiç yük altında değilken kaç derece görüyor? Hep aynı değerlerde kalıyorsa problem olabilir.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,676
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemciniz stok soğutucusuyla ve core power boost(tam adını hatırlayamıyorum) açık kullanıyorsanız çok saçma voltaj değerleri alıyor. Onu undervolt ile stabil bir hızda çalıştırmanızı tavsiye ederim. Ben 4ghz kullanıyordum. Sensörlerin bozuk olduğunu düşünmüyorum. Hiç yük altında değilken kaç derece görüyor? Hep aynı değerlerde kalıyorsa problem olabilir.
boşta 38 derece
uv yaptım hatta sample test yaptım silver rank sample çıktı cpu
uv yaptıktan sonra prime95 testine girdğimde ilk 5 saniyede işlemci 105 derece olup pc kapandığından testi geçemedim haliyle uv değerlerinde stabil çalışır mı bilemediğimden kullanamadım

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Ekran kartının aynısı bende var. Çok serin ve stabil çalışıypr.Dediğin değerler normal..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,085,656
Üyeler
172,528
Son üye
huseyinn448
Top Bottom