Neler Yeni

Ekran kartı sıkıştı çıkmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
barış
Ekran kartım sıkıştı çıkaramıyorum mandalı indirdim sağ sol yaparak yavaşça çıkarmaya çalışıyorum ama hiç bi şekilde çıkmıyor yerinede oturmuyor

Ekler

• IMG_0882.jpeg
    IMG_0882.jpeg
    1.4 MB · Hit: 74

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Vidasini soktunuz mu?
Mandali tam olarak indirdiginizden emin misiniz? Bazi anakartlarda mandal 2 kademeli ve biraz sert oluyor guvenlik acisindan, iyice indirdiginize emin misiniz?

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba
Ekran kartım sıkıştı çıkaramıyorum mandalı indirdim sağ sol yaparak yavaşça çıkarmaya çalışıyorum ama hiç bi şekilde çıkmıyor yerinede oturmuyor
O mandal dediğin şey tam inmemiş gibi duruyor bastır biraz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyice indiremesem bile şuanda hiç bi şekilde inmiyor mandal yani ya tam olarak indirdim yada sıkıştı vidayı çıkardım evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

O mandal dediğin şey tam inmemiş gibi duruyor bastır biraz
Sert uzun bir cisimle baya bastırdım ve açıldı ama aşırı sertmiş mandalı ilk defa bu kadar sorun yaşadım teşekkür ederim herkese

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
knkm ekran kartının altında bir mandal var onu indirmeden çıkartmaya çalışıyorsun o yüzden dir

Top Bottom