Neler Yeni

Ekran kartı sorunu

ChainLee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Furkan Ayan
Anakartımda 2 adet GPU girişi bulunmakta ikisine de denedim girişten olduğunu düşünmüyorum elimde multimetre yok, bulabilirsem denerim.Sorun ekran kartında olsa nasıl 3 kere başarılı bir şekilde çalıştı anlam veremiyorum. İnternette ekran kartı sorunlarına baktım , tamirlerine de hiçbirinde açılıp kapanma sorunu yok hepsi hiçbir şekilde çalışmıyor. Bir kişi daha önce GPU Reballing çözümüdür demişti ama bildiğim kadarıyla Reballing ısınma problemi için sanırım. Isınma problemi yok.
reballing işlemciyi ısı ile söküp orayı temizleyip yeniden takma işlemi ben böyle biliyorum fakat önermiyorum çünkü kart ile oyun felan oynuyoruz ısınınca eski haline dönme olasılığı var ve açıkçası bana pahalı bir işlem gibi geliyor ben pc yi açıyordum bir şey olmuyordu sadece chrome açınca gidiyordu ama kartta patlak iki adet kondansatör vardı ben öyle çözdüm yanınızda veya arkadaşınızda speaker varmı onu anakarta bağlayın bi çalıştırın bip sesine göre belki bir şansınız olabilir

miktwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Utku Genç
reballing işlemciyi ısı ile söküp orayı temizleyip yeniden takma işlemi ben böyle biliyorum fakat önermiyorum çünkü kart ile oyun felan oynuyoruz ısınınca eski haline dönme olasılığı var ve açıkçası bana pahalı bir işlem gibi geliyor ben pc yi açıyordum bir şey olmuyordu sadece chrome açınca gidiyordu ama kartta patlak iki adet kondansatör vardı ben öyle çözdüm yanınızda veya arkadaşınızda speaker varmı onu anakarta bağlayın bi çalıştırın bip sesine göre belki bir şansınız olabilir
Yardımınız için teşekkür ederim, sizin gibileri bulmak zor , o cihazlara ulaşırsam hepsini deneyeceğim, son çözüm sağlam parçaları 2.elden satıp temiz PC toplamak.

ChainLee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Furkan Ayan
Yardımınız için teşekkür ederim, sizin gibileri bulmak zor , o cihazlara ulaşırsam hepsini deneyeceğim, son çözüm sağlam parçaları 2.elden satıp temiz PC toplamak.
çok bir şey değil yakınınızda eğer meslek lisesi elektrik bölümü okuyan var ise mutlaka vardır zaten iki lira bir şey diye hatırlıyorum yoksa son çare dediğiniz gibi yapıp yeni bir sisteme geçmek tavsiyem yeni pc yi ikinci el toplayın ciddi anlamda bir fiyat farkı oluyor ben 600 liraya sapphire rx 580 nitro+ 4 gb aldım iki hafta önce sıfıra para yetişmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdiden size kolay gelsin bende isizn gibi bir sorunun çözümünü arıyorum fakat forumda yazan olmadı nedense kimse bulamıyor sorunu

miktwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Utku Genç
çok bir şey değil yakınınızda eğer meslek lisesi elektrik bölümü okuyan var ise mutlaka vardır zaten iki lira bir şey diye hatırlıyorum yoksa son çare dediğiniz gibi yapıp yeni bir sisteme geçmek tavsiyem yeni pc yi ikinci el toplayın ciddi anlamda bir fiyat farkı oluyor ben 600 liraya sapphire rx 580 nitro+ 4 gb aldım iki hafta önce sıfıra para yetişmiyor
Evet Dolar 6.70 olmuş 2 hafta önce aynı sistem 5600 TL civarıyda Şuan 6400.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,504
Üyeler
161,297
Son üye
PCME
Top Bottom