Neler Yeni

Ekran kartı sürekli sürücü sorunları

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim yasir
İyi geceler diliyorum herkese geçen gün nvidia nın yeni sürücüsü çıkınca hemen valoda sorun çıkartıp sürücü çökmeleri yaşadım kartın sürücüsünü güncelledim ama sonrasında daha da beter oldu her yerde dondu kastı falan bunu nasıl çözebilirim

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Göksel
Ddu ile tamamen kaldırıp tekrar en güncel driveri yükleyin nvidia son zamanlarda çok acemice işler yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Intel gibi o da sıvazlamaya başladı amd tokatlıcak yakında (oyunda) yapay zekada yaklaşamazda

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim yasir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ddu ile tamamen kaldırıp tekrar en güncel driveri yükleyin nvidia son zamanlarda çok acemice işler yapıyor

Intel gibi o da sıvazlamaya başladı amd tokatlıcak yakında (oyunda) yapay zekada yaklaşamazda
Ben dün yaptım onu da sonra yine oldu aynısı saçma sapan bir şey başka neyden kaynaklı olabilir şimdi eski sürücüyle deniyeceğim olursa çok kurcalamam

Alican.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Alican ekinci
tek sorunu yaşayan benim sanıyordum.son 2 güncellemedir 3070 ile battlefield 5 te sık sık donmalar takılmalar yaşıyorum.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Göksel
tek sorunu yaşayan benim sanıyordum.son 2 güncellemedir 3070 ile battlefield 5 te sık sık donmalar takılmalar yaşıyorum.
Yok son 2 haftadır bir çok nvidia kullanıcısı baya sorun yaşıyor driver donanım cart curt
Tabi yaşamayanlarda var

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ümit Ekmekçioğlu

Video üzerinden adımları deneyebilirsiniz. Sorununuza çözüm olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim yasir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok kötü olaylar yalnız değilsin nvidia ya dava mı açsak topluca

Çözersen bana da yazar mısın 😄

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Göksel
Bu olaylar amdnin başına gelseydi tüm dünyada amdye sövüyorlardı he nvidiaya laf eden yok

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,121
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Bende sorun olmadı hiç. RTX 3060 bilgisayarda da oynadım. 5070 Ti ikisi de sorunsuz. 5 mart tarihli güncelleme yüklü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim yasir
Bu olaylar amdnin başına gelseydi tüm dünyada amdye sövüyorlardı he nvidiaya laf eden yok
Çok saçma ya ne yani çözümü yok mu bunun m@l gibi kaldım ortada

Bende sorun olmadı hiç. RTX 3060 bilgisayarda da oynadım. 5070 Ti ikisi de sorunsuz. 5 mart tarihli güncelleme yüklü.
Çoğu kişi yaşıyormuş duyduğum kadarıyla ama sen şanslısın demek ki

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
efe araci
hocam amd nin başına geldi çözdüler ama hala 5 yıldır amd ezilmeye devam ediyor :D malesef işte fanboyluk böyle kötü bir şey. çözümü basit dua edip hızlıca çözmelerini bekleyeceksin yada ddu ile eski sürücüye döneceksin.

Top Bottom