- Konu Sahibi Konu Sahibi
bende samsunda okudum atanadım tıbbi sekreterimelektrik elektronik
bende samsunda okudum atanadım tıbbi sekreterimelektrik elektronik
hayırlısı hocam ya kargo ile belki alabilirim özele yazın sizbende samsunda okudum atanadım tıbbi sekreterim
2070 ticareti olursa vericem çocuğa bugün atakumda zatenhayırlısı hocam ya kargo ile belki alabilirim özele yazın siz
hocam mining görme ihtimali çok yüksek birde takas mantıklı değil satarsan diyelim 2400 e sattın ekle 2500 5200 civarına 5500 civarına daha güzel kart alırsın2070 ticareti olursa vericem çocuğa bugün atakumda zaten
hatta onu ikiye katlayan kart alırsın güncellik ve performansta2070 ticareti olursa vericem çocuğa bugün atakumda zaten
öyle dediğin gibi de şimdi benim kartı satıcan yeni kart bulucan ikinci elde insanlarla uğrşaması çok zor.hocam mining görme ihtimali çok yüksek birde takas mantıklı değil satarsan diyelim 2400 e sattın ekle 2500 5200 civarına 5500 civarına daha güzel kart alırsın
ben alırım her türlü senden kartı bana ulaşmasını çözdük müöyle dediğin gibi de şimdi benim kartı satıcan yeni kart bulucan ikinci elde insanlarla uğrşaması çok zor.
alacağım kart önemli o arada kartsız felan kalıcamben alırım her türlü senden kartı bana ulaşmasını çözdük mü
AL MESELA vezir köprüde max 1 saat çeker otogardanöyle dediğin gibi de şimdi benim kartı satıcan yeni kart bulucan ikinci elde insanlarla uğrşaması çok zor.
atakum budaalacağım kart önemli o arada kartsız felan kalıcam
pardon bu atakumalacağım kart önemli o arada kartsız felan kalıcam
ölü ilanlar kanka tarihe baksanaAL MESELA vezir köprüde max 1 saat çeker otogardan
Mesaj otomatik birleştirildi:
atakum buda
Mesaj otomatik birleştirildi:
pardon bu atakum
samsunda piyasa akmıyor ki knk öyle benim 6 aylık ilan var yazan vaz geçtim diyor para işine gelmiyor yada işine gelmiyor tarihi çok önemli değilölü ilanlar kanka tarihe baksana
al işte bak 2 gündür konuşuyorum 2070 satan çocukla şimdi yazmış o kartın kaporası alınmışsamsunda piyasa akmıyor ki knk öyle benim 6 aylık ilan var yazan vaz geçtim diyor para işine gelmiyor yada işine gelmiyor tarihi çok önemli değil
6k bütçe çıkarsa illaha pazarlık yapar miss gibi 6700ölü ilanlar kanka tarihe baksana
deymez ama al misal 2070 sal işte bak 2 gündür konuşuyorum 2070 satan çocukla şimdi yazmış o kartın kaporası alınmış