Neler Yeni

ekran kartı takmada yaşadıgım sorun

Aurora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Aurora
merhaba sevgili hocalarım abilerım size bir sorum olacaktı 2 gündür aklıma takıldı rahat vermıyor bana :D ben yaklasık 3 4 gun once PC HOCASI GG6 sistemını satın aldım duneyın elıme ulastı ekran kartını ayrı bır bıcımde yollamıslardı RTX 2060 ben suana kadar hıc ekran kartı takmadım neyse takmaya calıstım tam takamadım çiplerın bır kısmı gırdı dıger kısmı gırmedı cıkarmak ıstedım cıkaramadım zorlamak ıstemedım bende bılgısayarcıya goturdum bılgısayarcı cıkardı tekrardan taktı bılgısayarcıya sordugumda bırseyolmamıs dedı benmde gınede aklımda kaldı sızce bırsey olmus olabılırmı ( ekran kartı suan sorunsuz calısıyor ekranımda sıyah ekran yok ) anakart tarafına geçen cıplerın bozulması bu kadar kolaymı

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Berkay BABUCCU
bir şey olmamıştır Ekran kartı vb ürünleri kırmak için uğraşman gerek.Zorlamadıysan sorun olmaz.Hemen zedelenecek zarar görecek ürünler değiller abartılmadığı sürece.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Bir şey olmazda bilgisayarcı ne kadar aldı merak ettim

Aurora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Aurora
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir şey olmazda bilgisayarcı ne kadar aldı merak ettim
hocam ben vga to dısplay p kablosu almıstım 60 tl ye o olmadı degıstırdm hdmı almıstım 50 tl ama karttan aldıgım ıcın 10 tl sını almamıstım 1 2 hafta once bu sefer gıttım taktırdım para almadı :D

SadeceSeyf

80+ Gold
bir şey olmaz bu kadar kafaya takma hocam.
Bunu en son dediğim de kargodan daha açalı 5 dakika olmayan işlemciyi elimden düşürüp 15 pini yamultmuştum. Biraz takmakta fayda var :D

Aurora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Aurora
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu en son dediğim de kargodan daha açalı 5 dakika olmayan işlemciyi elimden düşürüp 15 pini yamultmuştum. Biraz takmakta fayda var :D
HOCAM EKRAN KARTINI ELIMDEM DUSMEDU TAKMAYA CALISWTIK EKRAN KARTINI BI KISMI ICINE GIRDI BI KISMI ICINE GIRMEDI CIKARAMADIM SOINRA HANI BEN OYUZDEN OLURMU DEDIM SIZCE OLURMU

SadeceSeyf

80+ Gold
HOCAM EKRAN KARTINI ELIMDEM DUSMEDU TAKMAYA CALISWTIK EKRAN KARTINI BI KISMI ICINE GIRDI BI KISMI ICINE GIRMEDI CIKARAMADIM SOINRA HANI BEN OYUZDEN OLURMU DEDIM SIZCE OLURMU
Hocam örnek verdim sadece. Olmaz benim ki şans abi kasanın kenarına vurdu pinler. Ama ekran kartı zor yani rahat ol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dikkatli olmak gerek tabii sadece bahsetmek istediğim olmuş bitmiş ve zarar görülmemiş bir şey için kafaya takmaya gerek yok.
buna katılıyorum

Aurora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Aurora
Hocam dikkatli olmak gerek tabii sadece bahsetmek istediğim olmuş bitmiş ve zarar görülmemiş bir şey için kafaya takmaya gerek yok.
haklısınız hocam bıraz takıntılıyım dogustan gelen bır ozellıgım ben zaten soyle dusumdum eger zarar gelse monıtorde enine dogru siyah cızgıler olur dıye bılıyorm

SadeceSeyf

80+ Gold
haklısınız hocam bıraz takıntılıyım dogustan gelen bır ozellıgım ben zaten soyle dusumdum eger zarar gelse monıtorde enine dogru siyah cızgıler olur dıye bılıyorm
Ben 4 sene önce birisini kafama takmıştım en son polislik olmuştum. O kadar takmıştım ki öldürme planları cart curt yapmıştım. Sonra bunu direk onun üstüne söylemiştim. Bana bir hafta izin verip başka yere vermişlerdi. Ama o yaşadığım 1 aylık olay yüzünden 5 senedir alopecia areta hastalığıyla uğraşıyorum. Kesinkikle hayattan keyif almaya bak. Biraz gevşek ol mutlu ol dostum

Aurora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Aurora
Ben 4 sene önce birisini kafama takmıştım en son polislik olmuştum. O kadar takmıştım ki öldürme planları cart curt yapmıştım. Sonra bunu direk onun üstüne söylemiştim. Bana bir hafta izin verip başka yere vermişlerdi. Ama o yaşadığım 1 aylık olay yüzünden 5 senedir alopecia areta hastalığıyla uğraşıyorum. Kesinkikle hayattan keyif almaya bak. Biraz gevşek ol mutlu ol dostum
haklısınız hocam dogru soyluyorusnuz cok kafaya takmamak gerk yardımcı oldugunuz ıcın tesekkurler

Top Bottom