Neler Yeni

Ekran kartı yükseltirsem 500w yeterli olurmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Batuhan Çeker
r5 5600
2x 8gb ram
a320m s2h anakart
buna ek rx580 ekran kartım var
ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorum 2.el 6700xt yada ayarında 500w psum var yeterli olurmu yükseltmem gerekirmi
birde ne kadar güç tüketiyor pc nasıl öğrenebilirim

Bünyamina

80+ Platinum
Yani ucu ucuna yeterli olur. 500w kaliteli bir psu ise kullan bir şey olmaz değilse psu almak istemiyorsan rx6600 al 4-5k arasına bunu kullan.

HakanG20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hakan Güleç
r5 5600
2x 8gb ram
a320m s2h anakart
buna ek rx580 ekran kartım var
ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorum 2.el 6700xt yada ayarında 500w psum var yeterli olurmu yükseltmem gerekirmi
birde ne kadar güç tüketiyor pc nasıl öğrenebilirim
Yeterli olur ama başka upgradelere yer kalmayabilir hocam. Ben sizin yerinizde olsam upgrade eder bilgisayarı olabildiğince uzun süre kullanırdım. Teknoloji yenisi geldikçe çöpe dönüşüyor sonuçta. Önemli olan elinizdekini olabildiğince uzun süre kullanabilmek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Batuhan Çeker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani ucu ucuna yeterli olur. 500w kaliteli bir psu ise kullan bir şey olmaz değilse psu almak istemiyorsan rx6600 al 4-5k arasına bunu kullan.
cooler master 500lite ne kadar kaliteli bilmiyorum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeterli olur ama başka upgradelere yer kalmayabilir hocam. Ben sizin yerinizde olsam upgrade eder bilgisayarı olabildiğince uzun süre kullanırdım. Teknoloji yenisi geldikçe çöpe dönüşüyor sonuçta. Önemli olan elinizdekini olabildiğince uzun süre kullanabilmek.
sistemin en oluru o olucak zaten ekran kartıda eklersem başka türlü bişey ekleyemem artık biraz kullanıp sıfır alınabilir

Top Bottom