Arkadaşlar ben de 1650 Super Phoenix var oyun oynarken 85 derece üstünü görüyor ve bazen o kadar fazla ısınıyor ki pc kendi kendine kapanıyor bunun çözümü var mı? Varsa bile adamlar niye bu kadar kötü üretmiş bunu xd
Knk çok tehlikeli. Adam gibi soğutucu tak kasaya. Yada yan kapağını fln aç.Arkadaşlar ben de 1650 Super Phoenix var oyun oynarken 85 derece üstünü görüyor ve bazen o kadar fazla ısınıyor ki pc kendi kendine kapanıyor bunun çözümü var mı? Varsa bile adamlar niye bu kadar kötü üretmiş bunu xd
garantisi bitti knk 2.5 yıldır kullanıyorumgaranti ye gönder bence phoenix tek fanlı ama az ısınması lazım diye biliyorm kapanacak kadar değl
kapağı açık zaten, işlemci de hayvan gibi ısınıyordu snowman t6 ultra taktım 60-65 dereceyi geçmiyor full yükteKnk çok tehlikeli. Adam gibi soğutucu tak kasaya. Yada yan kapağını fln aç.
Allah göstermesin yanma riski var
Fan hızını en yükseğe çektinmi hiçgarantisi bitti knk 2.5 yıldır kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
kapağı açık zaten, işlemci de hayvan gibi ısınıyordu snowman t6 ultra taktım 60-65 dereceyi geçmiyor full yükte
evet sıcaklık neredeyse hiç değişmiyorFan hızını en yükseğe çektinmi hiç
İçini açın belki ısı emici pedler felan erimiştirevet sıcaklık neredeyse hiç değişmiyor
Bide kasanız nedir?İçini açın belki ısı emici pedler felan erimiştir
Macun değiştir garantisi de bitmiş hemevet sıcaklık neredeyse hiç değişmiyor
Gamepower Aether 500 + 80 bronzeİçini açın belki ısı emici pedler felan erimiştir
Bide kasanız nedir?
Ekran kartının macunu ile işlemcinin macunu farklı mı, aynı mı ?Macun değiştir garantisi de bitmiş hem
aynı hiçbir fark yokGamepower Aether 500 + 80 bronze
Ekran kartının macunu ile işlemcinin macunu farklı mı, aynı mı ?
Kasanızın hava sirkülasyonu kötü sadece egzos fanı mevcut sanırım. Ön tarafına fan taktınız mı ek olarakGamepower Aether 500 + 80 bronze
Ekran kartının macunu ile işlemcinin macunu farklı mı, aynı mı ?
2 tane kasaya gömülü fan var, bir tane işlemci için snowman t6 ultra var ve bir tane de işlemci soğutucuya bakan gamepower soğutucu varKasanızın hava sirkülasyonu kötü sadece egzos fanı mevcut sanırım. Ön tarafına fan taktınız mı ek olarak