Ddr2 ram takılan eski kasa ankarrımı ddr3 takılan yeni bir standar ankartla deiştirmek istiyorum 4gb ekran kartım ddr2 anakrta olurken yakında alacağım DDR 3 anakarta yerleşirmi boşu boşuna ankart almak istemem
Ekran kartı yerleşir ama işlemci olmazDdr2 ram takılan eski kasa ankarrımı ddr3 takılan yeni bir standar ankartla deiştirmek istiyorum 4gb ekran kartım ddr2 anakrta olurken yakında alacağım DDR 3 anakarta yerleşirmi boşu boşuna ankart almak istemem
işlemci dememiş yanlış bilgi vermeyin lütfenHayır yerleşmez. Her işlemciye uygun bir soket tipi olduğu gibi her ram uygun bir ram soketi de vardır.
h61 alabilirsin bazıları h61 intel i5 3340 yada 3470 birlikte satıyor al onları rahat edersin ekran kartının modeli nedir ?Ddr2 ram takılan eski kasa ankarrımı ddr3 takılan yeni bir standar ankartla deiştirmek istiyorum 4gb ekran kartım ddr2 anakrta olurken yakında alacağım DDR 3 anakarta yerleşirmi boşu boşuna ankart almak istemem
işlemci demedim zaten, düzgün okuyalım örnek verdim orada iyi anlaması içinEkran kartı yerleşir ama işlemci olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci dememiş yanlış bilgi vermeyin lütfen
h61 alabilirsin bazıları h61 intel i5 3340 yada 3470 birlikte satıyor al onları rahat edersin ekran kartının modeli nedir ?
Reyiz ram mi
Ekran kartı yerleşir ama işlemci olmaz
işlemci dememiş yanlış bilgi vermeyin lütfen
h61 alabilirsin bazıları h61 intel i5 3340 yada 3470 birlikte satıyor al onları rahat edersin ekran kartının modeli nedir ?
bence suç bizde değil onda çok karışık yazmış ksura bakma ama o sadec ekran kartı sormuş diye dedim yerleşmez demişsinHayır yerleşmez. Her işlemciye uygun bir soket tipi olduğu gibi her ram uygun bir ram soketi de vardır.
500 tl anakart ne b450 500 tl piyasaya bak istersenMesaj otomatik birleştirildi:
Foto gözüküosa bu ama ben anlamam çok h61 fln diosunda abi anakart 500 ram 250 işlemci en az 500 ztn bi pc parası eder herhalde
Dahamı pahhllı yani onumu diyorsunbence suç bizde değil onda çok karışık yazmış ksura bakma ama o sadec ekran kartı sormuş diye dedim yerleşmez demişsin
500 TL anakart ne b450 500 TL piyasaya bak istersen
ekran kartın kötü değil bütçen ne kadar ? bide şey gibi olmasın bende ddr3 sistem var anakart ram işlemci satmayı planlıyorum bisiklet alcamMesaj otomatik birleştirildi:
Foto gözüküosa bu ama ben anlamam çok h61 fln diosunda abi anakart 500 ram 250 işlemci en az 500 ztn bi pc parası eder herhalde
ucuzDahamı pahhllı yani onumu diyorsun
anlamadım ama işte iyi okumak lazım, olur öyle şeylerbence suç bizde değil onda çok karışık yazmış ksura bakma ama o sadec ekran kartı sormuş diye dedim yerleşmez demişsin
500 TL anakart ne b450 500 TL piyasaya bak istersen
Bende bianchi speed 3000 varekran kartın kötü değil bütçen ne kadar ? bide şey gibi olmasın bende ddr3 sistem var anakart ram işlemci satmayı planlıyorum bisiklet alcam
ucuz
suç onda bizde değil sen o yanlış yazdığı ic,n rame demişs,n ama o ekran kartı sormuşanlamadım ama işte iyi okumak lazım, olur öyle şeyler
çok pahalıya yazmışlar nerdeyse ddr4 sistem dizersinBende bianchi speed 3000 var
Bide h61 450 TL
B450 ise 500 fark çokta yok yani
ryzen 5 1600 alsan 700 e anakart 500 ram 200 1300 1400 DDR 4 dizersin bu nası iş lansuç onda bizde değil sen o yanlış yazdığı ic,n rame demişs,n ama o ekran kartı sormuş
çok pahalıya yazmışlar nerdeyse ddr4 sistem dizersin