Neler Yeni

Ekran kartım çok ısınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hüseyin
öncelikle merhaba ekran kartım çok fazla ısınıyor çözemiyorum problemi youtube dan bi video izledim ekran kartının frekansını düşürüyordu fakat en düşüğe çektiğimde bi problem oldu sonra düzeldi amd software adrenaline den güç tasarrufu moduna aldım yine olmadı cpu %50 de sabit çalışıyor ekran kartı 0 dan %100 e kadar çıkıp o esnada 1 derece arttırıyor bu şekilde 80 90 dereceye kadar çıkarıyor kartı nasıl stabil tutabilirim kullanımını frekans ayarı yaptığımda ekran kartı hata veriyor msi afterburner dan fan ayarı falan da yaptım olmadı ekran kartım bu arada izoly marka rx580 intel core i7 4790

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,729
İsim
Emre siyah
bakım termal macunla falan belki düşürebilirsin sıcaklığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bakım termal macunla falan belki düşürebilirsin sıcaklığı
peki bişey daah sorucam amd nin uygulamasından frekans ayarını düşürdüm demiştim baya - kaça kadar iniyorsa indirdim en son hata aldım bu yaptığım karta zarar verir mi bozulur mu?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,729
İsim
Emre siyah
peki bişey daah sorucam amd nin uygulamasından frekans ayarını düşürdüm demiştim baya - kaça kadar iniyorsa indirdim en son hata aldım bu yaptığım karta zarar verir mi bozulur mu?
kart kendini kapatır muhtemelen tekrar başlar zarar vermez muhtemelen

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kart kendini kapatır muhtemelen tekrar başlar zarar vermez muhtemelen
aynen hocam öyle bişey oldu dondu hiç bir şey yapamadım siyah ekran gidip geldi korktum büyük bi ihtimal reset atmıştır ekran kartını reset attıran kısayol gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,242
Üyeler
170,506
Son üye
kizlaraguvenimkalmadi
Top Bottom