Ekran Kartım çok ısınıyor

JoulFly

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar merhaba 2023 ağutos civarı aldım sistemi 2024'ün yaz'ı her gün aralıksız 7 8 saat fivem oynamak şu sıralar oyundayken ekran kartı 80 82 dereceleri görüyor oyun çok ağır olmaması rağmen, fanlarını yüzeysel temizledim ama garantisi iptal olmasın diye ekran kartının içini açmadım. Ekran kartını garantiye göndersem herhangi bir çözüm üretirler mi?

Ekran Kartı :

GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING R2.0 OC 8GB GDDR6 256Bit Nvidia Ekran Kartı​

Arkadaşlar merhaba 2023 ağutos civarı aldım sistemi 2024'ün yaz'ı her gün aralıksız 7 8 saat fivem oynamak şu sıralar oyundayken ekran kartı 80 82 dereceleri görüyor oyun çok ağır olmaması rağmen, fanlarını yüzeysel temizledim ama garantisi iptal olmasın diye ekran kartının içini açmadım. Ekran kartını garantiye göndersem herhangi bir çözüm üretirler mi?

Ekran Kartı :

nakım yap termal macun ve pad

Ekran Kartı :

Bakımlarını yap düzelir muhtemelen

bakım yapılması gerektiğini bende biliyorum ne tür bir bakım yapılması gerekiyor ekran kartı garanti dışı kalsın istemem
Onu sormanız lazım arkadaşın dediği gibi termal pedleri yenilemek ve macunu değiştirmek gerekiyor

Garantiye gönderebilirsiniz ama oyunda 82 derece normaldir özellikle gigabyte windforce serisi bir kart ise çok bir soğutma performansı beklememek gerekir. Tabi kasanın mesh ve havadar olmasıda kısacası diğer fanlarda önemli.

garanti suresi bitene kadar yapma. bu sicakliklar cok yuksek degil. kasanin hava akisini kontrol et. odani havalandir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,923
Üyeler
184,078
Son üye
looks
Geri