Valla sorma kabloları legolarda sağlam gibiO kablolar ney
Eğik değil fakat o legolar ne kadar sağlam?
hocam fotoğrafta ekran kartı değil de dış kasası eğik gibi duruyor fotoğraftan. kasaya sabitlemek için olan bütün vidaları taktın mı ?
sanki vida asıl vida yerinde değil gibi duruyor.hocam fotoğrafta ekran kartı değil de dış kasası eğik gibi duruyor fotoğraftan. kasaya sabitlemek için olan bütün vidaları taktın mı ?
sol tarafta vida yok gibi arkadaşın yorumuna katılıyorum.hocam fotoğrafta ekran kartı değil de dış kasası eğik gibi duruyor fotoğraftan. kasaya sabitlemek için olan bütün vidaları taktın mı ?
Sorun orada zaten kasadanmıdır anlamadım vida yerleri kapalı 1 vida takabildim içime sinmediği için geçiçi olarak lego koydum aparat alırsam sorun çözülür mü sizcesol tarafta vida yok gibi arkadaşın yorumuna katılıyorum.
bir vida taktığın için muhtemelen. kapalı olan vida deliklerini açıp 1 2 tane daha vidayla sabitlemen lazım. eğer yapamam diyorsan destekleyici alabilirsin hocamSorun orada zaten kasadanmıdır anlamadım vida yerleri kapalı 1 vida takabildim içime sinmediği için geçiçi olarak lego koydum aparat alırsam sorun çözülür mü sizce
yapamam muhtemelen direk destekleyici alıcam sorunu çözer değil mibir vida taktığın için muhtemelen. kapalı olan vida deliklerini açıp 1 2 tane daha vidayla sabitlemen lazım. eğer yapamam diyorsan destekleyici alabilirsin hocam
çözer gibi duruyo hocamyapamam muhtemelen direk destekleyici alıcam sorunu çözer değil mi