Selamlar. Ekran kartımı görev yöneticisinde göstermiyor ve yaklaşık 2 haftadır görünmüyor. 2 haftadır da fpsim aşırı derecede düşük zaten. Ekran kartım amd radeon r5 220 sorunum ne olabilir?
Alıntıyı görüntüle
Takipteyim ilginç bir durum aygıt yöneticisinde gözüküyor muSelamlar. Ekran kartımı görev yöneticisinde göstermiyor ve yaklaşık 2 haftadır görünmüyor. 2 haftadır da fpsim aşırı derecede düşük zaten. Ekran kartım amd radeon r5 220 sorunum ne olabilir?
Alıntıyı görüntüle
Muhtemelen eski bir Windows 10 sürümünü kurdunuz. Windows Update ile işletim sisteminizi güncelleyin. Veya güncel Windows 10 sürümünü indirip kurulum yapabilirsiniz.Selamlar. Ekran kartımı görev yöneticisinde göstermiyor ve yaklaşık 2 haftadır görünmüyor. 2 haftadır da fpsim aşırı derecede düşük zaten. Ekran kartım amd radeon r5 220 sorunum ne olabilir?
Alıntıyı görüntüle
windows 10'um güncel ve orijinal kodu alınmış pro sürümüMuhtemelen eski bir Windows 10 sürümünü kurdunuz. Windows Update ile işletim sisteminizi güncelleyin. Veya güncel Windows 10 sürümünü indirip kurulum yapabilirsiniz.
bu terslikte bir iş varwindows 10'um güncel ve orijinal kodu alınmış pro sürümü
Sürücülerle bozamazsın , DDU İle driver nasıl silinir yaz YouTube a ve izleyerek driveri sil , sonra kartın modeli neyse Googleye aratarak driveri indiranlatmışsın sağol ama ddu whql falan hiçbirşey anlamadım bozarsam eğer alacak hiç param yok güvenmiyorum kendime
tamam deneyeceğim çok teşekkürler şimdiden umarım olurSürücülerle bozamazsın , DDU İle driver nasıl silinir yaz YouTube a ve izleyerek driveri sil , sonra kartın modeli neyse Googleye aratarak driveri indir