Ekran kartım görünmüyor.

LEATHEUSS

80+
Reaksiyon skoru
12
Selamlar. Ekran kartımı görev yöneticisinde göstermiyor ve yaklaşık 2 haftadır görünmüyor. 2 haftadır da fpsim aşırı derecede düşük zaten. Ekran kartım amd radeon r5 220 sorunum ne olabilir?
1618238009467.png

Selamlar. Ekran kartımı görev yöneticisinde göstermiyor ve yaklaşık 2 haftadır görünmüyor. 2 haftadır da fpsim aşırı derecede düşük zaten. Ekran kartım amd radeon r5 220 sorunum ne olabilir?
Alıntıyı görüntüle
Takipteyim ilginç bir durum aygıt yöneticisinde gözüküyor mu

Alıntıyı görüntüle
Muhtemelen eski bir Windows 10 sürümünü kurdunuz. Windows Update ile işletim sisteminizi güncelleyin. Veya güncel Windows 10 sürümünü indirip kurulum yapabilirsiniz.

Driverlar yüklü mü , DDU ile driverları komple silip Tekrar WHQL ve son sürüm bı driver indir

Muhtemelen eski bir Windows 10 sürümünü kurdunuz. Windows Update ile işletim sisteminizi güncelleyin. Veya güncel Windows 10 sürümünü indirip kurulum yapabilirsiniz.
windows 10'um güncel ve orijinal kodu alınmış pro sürümü

anlatmışsın sağol ama ddu whql falan hiçbirşey anlamadım bozarsam eğer alacak hiç param yok güvenmiyorum kendime
Sürücülerle bozamazsın , DDU İle driver nasıl silinir yaz YouTube a ve izleyerek driveri sil , sonra kartın modeli neyse Googleye aratarak driveri indir

aygıt yöneticisi de ordan görüntü bağdaştırıcılarına çift tıkla orda microsfot temel görüntü bağdaştırıcısı yada ekran kartın yazar sağ tık güncelleştir otomatik olarak ara de bulamazsa update de arat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,162
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri