Ekran kartı : ASUS GEFORCE ROG-STRIX-RTX2060-O6G-GAMING 6GB GDDR6 192bitEkran kartın nedir sistemin nedir nasıl bilelim
hocam Nvidia denetim masasına girin 3d ayarların yönetilmesi deyin aşağı kaydırıp opengl ile görüntü oluşturma GPU'sunu otomatik secten rtx2060a çekip deneyinAlıntıyı görüntüle
ekran kartı bir türlü gözükmüyor yardımcı olabilecek var mı? şismdiden çok teşekkür ederim
hocam Nvidia denetim masası da gözükmüyorhocam Nvidia denetim masasına girin 3d ayarların yönetilmesi deyin aşağı kaydırıp opengl ile görüntü oluşturma GPU'sunu otomatik secten rtx2060a çekip deneyin
nasıl yani hocam masaüstüne sağ tık yaptığında gözükmüyor mu gözükmüyorsa arama kısmına yazıp deneyinhocam Nvidia denetim masası da gözükmüyor
arkadaş sürücüyü kuramıyor ki denetim masasi görünsün once sürücünün kurulması lazmnasıl yani hocam masaüstüne sağ tık yaptığında gözükmüyor mu gözükmüyorsa arama kısmına yazıp deneyin
Alıntıyı görüntüle
ekran kartı bir türlü gözükmüyor yardımcı olabilecek var mı? şismdiden çok teşekkür ederim
hayır hocam çıkmıyor sürücü kuramıyorumnasıl yani hocam masaüstüne sağ tık yaptığında gözükmüyor mu gözükmüyorsa arama kısmına yazıp deneyin
sçok video izledim ama hiç biri çözüm olmadı siz video mu izlediniz?arkadaş sürücüyü kuramıyor ki denetim masasi görünsün once sürücünün kurulması lazm
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun çözümü var da ben yapmıştım buradan anlatamam uzun çünki youtubeden videolara bakabilirsin
sürücülerin kurulmamış aygıt yöneticisi ekran kartın sağ tık sürücü güncelleştir otomatik seçin veya windows update yapın veya en son sürüm üreticinin sitesinden indirin
hocam öyle olsa şuan bilgisayarın açılmaması lazımama yine de yüksk ihtimalle ekran kartında sorun var
hocam aygıt yöneticisinde ekran kartı gözükmüyor MİCROSOFT TEMEL GÖRÜNTÜ BAĞDAŞTIRICI var diyorsürücülerin kurulmamış aygıt yöneticisi ekran kartın sağ tık sürücü güncelleştir otomatik seçin veya windows update yapın veya en son sürüm üreticinin sitesinden indirin
sağ tık güncelleştir otomatik yaptınız mıhayır hocam çıkmıyor sürücü kuramıyorum
sçok video izledim ama hiç biri çözüm olmadı siz video mu izlediniz?
hocam öyle olsa şuan bilgisayarın açılmaması lazım
hocam aygıt yöneticisinde ekran kartı gözükmüyor MİCROSOFT TEMEL GÖRÜNTÜ BAĞDAŞTIRICI var diyor
evet yazılımınız güncel diyorsağ tık güncelleştir otomatik yaptınız mı
ben video izleterek çözmüştümhayır hocam çıkmıyor sürücü kuramıyorum
sçok video izledim ama hiç biri çözüm olmadı siz video mu izlediniz?
hocam öyle olsa şuan bilgisayarın açılmaması lazım
hocam aygıt yöneticisinde ekran kartı gözükmüyor MİCROSOFT TEMEL GÖRÜNTÜ BAĞDAŞTIRICI var diyor