işlemciniz bne hangi oyun ?Selamun aleyküm arkadaşlar ekran kartım GTX1050ti valorantta bakıyorum %30 35'lik bir kullanım 40ın üstüne çıkmıyor neden olabilir yardımcı olur musunuz nasıl bu sorunu çözerim?
İşlemci amd ryzen 5 1400 quad core processorİşlemci odaklı bir oyun olduğu için olabilir. Diğer parçaların nedir ?
valorant işlemcim amd ryzen 5 1400 quad core processorişlemciniz bne hangi oyun ?
normal valorant cpu bazlı bir oyun cpu kullanımı yüzde kaç ?İşlemci amd ryzen 5 1400 quad core processor
Adata XPG Gammix D10 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Siyah Gaming (Bellek) Ram
anakart a320
Mesaj otomatik birleştirildi:
valorant işlemcim amd ryzen 5 1400 quad core processor
poligonda baktım %69 ile %80 arasınormal valorant cpu bazlı bir oyun cpu kullanımı yüzde kaç ?
abi ölüm kalım savaşı girdim %38 45 arası kullanım niye böylenormal valorant cpu bazlı bir oyun cpu kullanımı yüzde kaç ?
fps kaç ?poligonda baktım %69 ile %80 arası
abi ölüm kalım savaşı girdim %38 45 arası kullanım niye böyle
bu aralar bi fps düşüş yaşıyorum 70 80 lere düşüyor ama normalde 100 160 arası falan alıyodumfps kaç ?
yardım eder misin abfps kaç ?
hocam çok garip bir durum ayarları yükseltin belki değişirbu aralar bi fps düşüş yaşıyorum 70 80 lere düşüyor ama normalde 100 160 arası falan alıyodum
yardım eder misin ab
ayarları yükselttimi kullanım artıyo reishocam çok garip bir durum ayarları yükseltin belki değişir