A Arasadam 80+ Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 60 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim Mustafa Aras 18 Temmuz 2021 #1 AMD Radeon R7 240 4GB ekran kartım var ve 6-7 yıl öcne alındı pc daha önce internetten driver yüklemedim nasıl kontrol edebilirim güncel sürümü ?
AMD Radeon R7 240 4GB ekran kartım var ve 6-7 yıl öcne alındı pc daha önce internetten driver yüklemedim nasıl kontrol edebilirim güncel sürümü ?
L lionroper 80+ Bronze Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 1,659 Dahası Reaksiyon skoru 892 İsim Lionroper İlgilendiği Kategoriler Telefonlar, Donanım & çevre birimleri 18 Temmuz 2021 #2 Arasadam yazmış: AMD Radeon R7 240 4GB ekran kartım var ve 6-7 yıl öcne alındı pc daha önce internetten driver yüklemedim nasıl kontrol edebilirim güncel sürümü ? Devamı için tıklayın... Radeon software‘den. Ama ekran kartınınızn sitesnden ekran kartınızı aratıp güncel sürüm varmı diye bakın.
Arasadam yazmış: AMD Radeon R7 240 4GB ekran kartım var ve 6-7 yıl öcne alındı pc daha önce internetten driver yüklemedim nasıl kontrol edebilirim güncel sürümü ? Devamı için tıklayın... Radeon software‘den. Ama ekran kartınınızn sitesnden ekran kartınızı aratıp güncel sürüm varmı diye bakın.