Neler Yeni

Ekran Kartım Nvıdıa, FreeSync Monıtor Almayı Dusunuyorum Bır Sorun Olur mu?

Reaksiyon skoru
23
ekran kartım nvıdıa free sync monıtor almayı dusunuyorum bır sorun olurmu

Sorun olmaz. Sisteminizi ve monitörünüzü yazarsanız Adaptive Sync desteği olup olmadığını söyleyebilirim.

Sorun olmaz. Sisteminizi ve monitörünüzü yazarsanız Adaptive Sync desteği olup olmadığını söyleyebilirim.

DisplayPort ile bağlarsanız Adaptive Sync açabilirsiniz. Sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.

Hiçbir şey olmaz. Zaten çoğu FreeSync monitör artık G-Sync uyumlu çalışabiliyor.

Hiçbir şey olmaz. Zaten çoğu FreeSync monitör artık G-Sync uyumlu çalışabiliyor.
anladım teşekkürler pekı monıtor iyi mi? yoksa https://www.amazon.com.tr/dp/B088HC...e=380333&creativeASIN=B088HCLWV4&linkCode=asn boyle bırseyde var
Post automatically merged:

DisplayPort ile bağlarsanız Adaptive Sync açabilirsiniz. Sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.
teşekkür ederim

3070 Ti gibi bir karta 1080P az olur bence. Sırf E-spor oyunu oynayacağım diyorsan alabilirsin ama bunun haricinde 2K 165 Hz çok daha mantıklı bence.
aynı seyı bende dusndum ılk oyle alacaktım sonra arkadaslarım 240 aıkna ettı kararsızım o konuda bıraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,456
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri