Neler Yeni

Ekran kartım pc mi açmamı engelliyor

CApollon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Resul
Merhaba, 2. el ekran kartı aldım.(R7 265) Eski ekran kartım (HD5770) Takılı iken açılan bilgisayarım yeni ekran kartım takılı olunca açılmıyor

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Ekran kartında sıkıntı vardır veya eski ekran kartini takip ddu ile driverlari silip tekrar yeni kartinizi takin .

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

CApollon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Resul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düzgün taktığına emin misin? ekran kartında güç girişi var mı? başka bir pc de deneme şansınız var mı
baska pc'm yok güç girişini takmayınca pc açılıyor ama ekran kartını görmüyor gücü takınca pc açılmıyor(1 sn güç geliyor gidiyor ışık yanıp kapanıyor)

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
baska pc'm yok güç girişini takmayınca pc açılıyor ama ekran kartını görmüyor gücü takınca pc açılmıyor(1 sn güç geliyor gidiyor ışık yanıp kapanıyor)
psu dan olabilir mi ki? psu nedir
ekran kartında sorun olması çok daha muhtemel ama elimizdeki diğer parçaları deneyelim onlarda bir şey yoksa ekran kartını iade et

CApollon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Resul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartında sorun olması çok daha muhtemel ama elimizdeki diğer parçaları deneyelim onlarda bir şey yoksa ekran kartını iade et
statik elektrik'i attım bios u sıfırladım ekran kartının sıkıntısı olduğunu sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka yöntem var mı

Top Bottom