kart açılmıyor driverleri denedimEkran kartında sıkıntı vardır veya eski ekran kartini takip ddu ile driverlari silip tekrar yeni kartinizi takin .
Düzgün taktığına emin misin? ekran kartında güç girişi var mı? başka bir pc de deneme şansınız var mıkart açılmıyor driverleri denedim
O zaman bozuktur hocam başka pc de acıyormu deneyerek mi aldınız?kart açılmıyor driverleri denedim
baska pc'm yok güç girişini takmayınca pc açılıyor ama ekran kartını görmüyor gücü takınca pc açılmıyor(1 sn güç geliyor gidiyor ışık yanıp kapanıyor)Düzgün taktığına emin misin? ekran kartında güç girişi var mı? başka bir pc de deneme şansınız var mı
psu dan olabilir mi ki? psu nedirbaska pc'm yok güç girişini takmayınca pc açılıyor ama ekran kartını görmüyor gücü takınca pc açılmıyor(1 sn güç geliyor gidiyor ışık yanıp kapanıyor)
statik elektrik'i attım bios u sıfırladım ekran kartının sıkıntısı olduğunu sanmıyorum.psu dan olabilir mi ki? psu nedir
ekran kartında sorun olması çok daha muhtemel ama elimizdeki diğer parçaları deneyelim onlarda bir şey yoksa ekran kartını iade et
başka yöntem var mıpsu dan olabilir mi ki? psu nedir
ekran kartında sorun olması çok daha muhtemel ama elimizdeki diğer parçaları deneyelim onlarda bir şey yoksa ekran kartını iade et