Yardım Ekran kartım yandımı ?

TP Jougan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
147
Ekran kartim sapa sağlam calisiyordu sonra bilgisayarı açınca bip sesi geliyosu ben kapatana kadar kasa düğmesinden sonra gene aciyodum bip sesi gelmiyordu sonra bu bip sesi artik 2 kere kapatip 1 kere acinca duzeliyordu sonra oynun ortasinda ekran gidiyordu sonra artik sadice bip sesi geliyordu hic acilmiyordu ekran ondan sonra baska ekran karti kullanmaya basladim 2 hafta once calistirdim bip sesi gelmedi fan dönüyor ama görüntü yok ekran kartım yandımı yoksa baska biseyindemi sorun var ekran kartinin fotografini atiyorum ve tornavida olmadigi icin icini acamiyorum

Ekler

• IMG_20210830_170707.jpg
    IMG_20210830_170707.jpg
    1.1 MB · Hit: 41
  • IMG_20210830_170652.jpg
    IMG_20210830_170652.jpg
    966 KB · Hit: 36
Ekran kartim sapa sağlam calisiyordu sonra bilgisayarı açınca bip sesi geliyosu ben kapatana kadar kasa düğmesinden sonra gene aciyodum bip sesi gelmiyordu sonra bu bip sesi artik 2 kere kapatip 1 kere acinca duzeliyordu sonra oynun ortasinda ekran gidiyordu sonra artik sadice bip sesi geliyordu hic acilmiyordu ekran ondan sonra baska ekran karti kullanmaya basladim 2 hafta once calistirdim bip sesi gelmedi fan dönüyor ama görüntü yok ekran kartım yandımı yoksa baska biseyindemi sorun var ekran kartinin fotografini atiyorum ve tornavida olmadigi icin icini acamiyorum
Bu bip sesleri nasıl geliyordu mesela iki kısa bir uzun , iki uzun , iki kısa şeklince mi?

Koklayın, yanık kokusu geliyor mu ?

Koklayın, yanık kokusu geliyor mu ?
Ama soyle bisey oldu. Ben ekran kartini cikardim baska bi bilgisayara taktim sonra bi actim duman yanik kokusu direk fisi cektim psu dan gelmistir diye dusunuyorum ama duan o pc yi kullaniyoruz herhangibi dikinti yok psu da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,597
Üyeler
185,290
Son üye
izmir-35
Geri