Arkadaşlar benim demeye çalıştığım şey pc ye ekran kartımı soğutması için ne eklesem iyi olur 3 tane önde fan var arkada 1 tane fan daha var ve full mesh yaz ayları olduğu için cok ısınıyor ekran kartım ne yapmalıyım her öneriye açığım
Teşekkür ederim dunucegim bide kasam a uyumlu ise almayı düşünürüm
3060tiKasanın havalandırması iyi gözüküyor zaten. Kart nedir ?
3060ti
Biraz ısınan modelinden biriKasanın havalandırması iyi gözüküyor zaten. Kart nedir ?
En fazla 91 gördüm control oyununda ve en yüksek grafiklerde bi ara rtx açtım gene 91 in üstüne cikmadiPekala kart kaç derece oluyor oyunlarda ? UV yaparak performans kaybetmeden sıcaklık düşürebilirsiniz bu arada ekstra fan almak pek fark etmez.
marka verseneBiraz ısınan modelinden biri
En fazla 91 gördüm control oyununda ve en yüksek grafiklerde bi ara rtx açtım gene 91 in üstüne cikmadi
O oyunu oynarken hava 36-45 derece aralarinda idiKanka yaz bitti sonlarına kadar dayanmış zaten kaç derece oluyor
O oyunu oynarken hava 36-45Kanka yaz bitti sonlarına kadar dayanmış zaten kaç derece oluyor
Gigabyte RTX 3060TI Windforce OC GV-N306TWF2OC-8GD 256 Bit GDDR6 8 GBmarka versene
Bilmemezliğimin kusuruna bakmayin UV nedir acaba Aciklarmisiniz nasıl yapılıyorKarta UV yapmanızı öneririm.
O oyunu oynarken hava 36-45 derece aralarinda idi
Mesaj otomatik birleştirildi:
O oyunu oynarken hava 36-45
Gigabyte RTX 3060TI Windforce OC GV-N306TWF2OC-8GD 256 Bit GDDR6 8 GB
Bilmemezliğimin kusuruna bakmayin UV nedir acaba Aciklarmisiniz nasıl yapılıyor