Mining için kullanıcam ama ayarları nasıl yapıcam bilmiyorum? Hangi ayarları deneyebilirim?Radeon Software'dan yapabilirsiniz. Profili ayrı olarak kaydedip istediğiniz zaman eski ayarına geri döndürebilirsiniz.
Kendi 5500 XT 4GB'ım ile bu ayarları kullanarak 13.40mh alıyorum. Aynısını yapmak zorunda değilsiniz fakat bu ayarlar üzerinden ilerleyin, kendiniz oynarsınız sonra ayarlar ile.Mining için kullanıcam ama ayarları nasıl yapıcam bilmiyorum? Hangi ayarları deneyebilirim?
Teşekkürler yardımlarınız için. Şimdi deneyeceğim.Kendi 5500 XT 4GB'ım ile bu ayarları kullanarak 13.40mh alıyorum. Aynısını yapmak zorunda değilsiniz fakat bu ayarlar üzerinden ilerleyin, kendiniz oynarsınız sonra ayarlar ile.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bir soru sorucam fan hızlarının ayarlarını değiştiriyor muyuz ?Kendi 5500 XT 4GB'ım ile bu ayarları kullanarak 13.40mh alıyorum. Aynısını yapmak zorunda değilsiniz fakat bu ayarlar üzerinden ilerleyin, kendiniz oynarsınız sonra ayarlar ile.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Radeon Software'dan değiştirebiliyorsunuz. En sağda fan ayarı kısmı var ya.Bir soru sorucam fan hızlarının ayarlarını değiştiriyor muyuz ?
60-65 dereceyi geçmeyecek şekilde istediğiniz gibi ayarlayın onu. Sesi sizi rahatsız etmeyecek şekilde ayarlayabilirsiniz.Önerdiğiniz bir ayar var mı fan hızı olarak ?
Nereden kazıyorsunuz?Az önce başlattım ama kazım gücü 8.260m gösteriyor. Sebebi nedir ?
Hayır ondan bahsetmiyorum. Teamredminer'dan kazmanız lazım.Nasıl yani ? Site olarak etherminer.org dan kazıyorum