Neler Yeni

Ekran kartıma overclock yapmak istiyorum

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
arkadaşlar ekran kartımın performansını bir tık daha arttırmak istiyorum ama zarar gelir diye korkuyorum zarar gelmeyecek şekilde nasıl oc yaparım ve iyi performans artışı yakalayabilirmiyim amd software üzerinden yapılabiliyor ama yapmadan önce sorayım dedim ve ekran kartım genelde 60-65 dereceleri zor görüyor

sapphire rx570 nitro + 4gb

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
arkadaşlar ekran kartımın performansını bir tık daha arttırmak istiyorum ama zarar gelir diye korkuyorum zarar gelmeyecek şekilde nasıl oc yaparım ve iyi performans artışı yakalayabilirmiyim amd software üzerinden yapılabiliyor ama yapmadan önce sorayım dedim ve ekran kartım genelde 60-65 dereceleri zor görüyor

sapphire rx570 nitro + 4gb
overclock düzgün yapılırsa sıkıntı olmuyor diye biliyorum internette adam akıllı yapanlar vardır
yaptıktan sonra furmark testi yap sıcaklıklar fazla gelmesin sıcaklıklara dikkat et sadece

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bana ekran kartı OC'lamak çok fazla FPS vermiyor, etkilemiyor demişlerdi. Doğru mu?

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Bana ekran kartı OC'lamak çok fazla FPS vermiyor, etkilemiyor demişlerdi. Doğru mu?
Hocam o kartın oc potansiyeline bağlı olarak değişiyor ya rx6600xt de falan güzel oc potansiyeli var diye biliyorum. Modelden modele görede stabilite değişiklik gösterebiliyor

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Pek bir ley fark etmiyor. Bende 3 fps fark etti. Bence sıcaklıktan feragat etmeye gerek yok gibi. Yapmadan önce ve sonra kesin furmark testi yap.

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zaten yapmak istememim en büyük sebeplerinden biri ekran kartımın soğutma performansının çok iyi olması ve eğer ki sıcaklık dışında ekran kartını aşındıracak bir şey yapmıyorsa oc yapmak mantıklı geldi bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom