Dönüştürücü almak durumundasınız veya başka bir monitör. Anakarta takmayın.eski bir monitörüm var ve sadece vga girişi var ben illaki vga to hdmi mı almak zorundayım yoksa anakarta taksam olur mu? (saçma bir soru sorduysam kusura bakmayın bilgim yok)
Olmaz, dönüştürücü alıp ekran kartına takman gerek.eski bir monitörüm var ve sadece vga girişi var ben illaki vga to hdmi mı almak zorundayım yoksa anakarta taksam olur mu? (saçma bir soru sorduysam kusura bakmayın bilgim yok)
Link atabilir misin?Dönüştürücü almak durumundasınız veya başka bir monitör. Anakarta takmayın.
teşekkürler bildiğin bir link atabilir misin?Olmaz, dönüştürücü alıp ekran kartına takman gerek.
Link atabilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler bildiğin bir link atabilir misin?
hdmi to vga ile vga to hdmi aynı şey mi?En Ucuz ve Kaliteli Bilgisayar Kablo Ürünleri - Hepsiburada
Bilgisayar kablo ürünleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz bilgisayar kablosu ayağına gelsin.www.hepsiburada.com
Bunu kullanacaksın işte.hdmi to vga ile vga to hdmi aynı şey mi?
tamam kusura bakmayın bilgim yoktu sizi de uğraştırdım tekrardan özür dilerim iyi günlerBunu kullanacaksın işte.
Sorun değiltamam kusura bakmayın bilgim yoktu sizi de uğraştırdım tekrardan özür dilerim iyi günler