Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartımı satıp yükseltmek istiyorum

Shourd

80+ Gold
1-yaşın taş çatlasın 18 bana boş boş laf etme 2-rx 7800xt ilede yayını rahat yaparsın hatta +4 vramin var diye 2kda bilerahat yayın yaparsın 3-sen uçuk fiyatlarla kart almaya devam et aynı fiyata daha iyi fp oyun performansı veren varken birde konu sahibi arkadaş yayın gibi şeyler belirtmemiş bi yerlerinden çıkarma rica ediyorum boş yapmayı kes bu kafayla nasıl hayatasın diyosunda o kafanın %1 i sende yok gibi @ConquerorXIV

Son düzenleme:

ConquerorXIV

80+ Gold
1-yaşın taş çatlasın 18 bana boş boş laf etme 2-rx 7800xt ilede yayını rahat yaparsın hatta +4 vramin var diye 2kda bilerahat yayın yaparsın 3-sen uçuk fiyatlarla kart almaya devam et aynı fiyata daha iyi oyun performansı veren varken birde konu sahibi arkadaş yayın gibi şeyler belirtmemiş bi yerlerinden çıkarma rica ediyorum boş yapmayı kes bu kafayla nasıl hayatasın diyosunda o kafanın %1 i sende yok gibi @ConquerorXIV
en ucuz 4070s ve 7800xt ile aralarında 3k fark var.
hahah cidden sende ki beyin kapasitesi %1 bile değil yazık...
Mesaj otomatik birleştirildi:

bak bakalım hangi kart daha iyi

beyin kapasiten yetmiyorsa laf dalaşına girme önce bir araştır

bu arada yaşım senin iki katın olduğu kesin

Shourd

80+ Gold
en ucuz 4070s ve 7800xt ile aralarında 3k fark var.
hahah cidden sende ki beyin kapasitesi %1 bile değil yazık...

bak bakalım hangi kart daha iyi

beyin kapasiten yetmiyorsa laf dalaşına girme önce bir araştır
sponsorlu videolar atmayı bırak en basit olarak donanım arşivi videsuna bak bu form sitesini kulanıp ona güvenmiyor olman saçma olur fiyat konusundada zaten 7800xt daha avantajlı bu videoda fiyat performans oranına bak al hatta dakikasınıda yazim 7.33 dediğim gibi fiyat performans olrak halen daha iyi bu konuyada bidaha yazmicağım konu çok saptı kusura bakma konu sahibi

Carlsson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
burak yılmaz
Discord
cevll
1-yaşın taş çatlasın 18 bana boş boş laf etme 2-rx 7800xt ilede yayını rahat yaparsın hatta +4 vramin var diye 2kda bilerahat yayın yaparsın 3-sen uçuk fiyatlarla kart almaya devam et aynı fiyata daha iyi fp oyun performansı veren varken birde konu sahibi arkadaş yayın gibi şeyler belirtmemiş bi yerlerinden çıkarma rica ediyorum boş yapmayı kes bu kafayla nasıl hayatasın diyosunda o kafanın %1 i sende yok gibi @ConquerorXIV
Bencede sanırım 7800xt en mantıklısı olur telekkürler hocam :))

Top Bottom