Neler Yeni

Ekran Kartımı Satmalı Mıyım

rookie27

80+ Gold
Merhaba değerli arkadaşlar ve hocalarım elimde daha 1.5 aylık RX560 4GB bulunmakta zaten oyunlarda kaç FPS alacağımı bilerek aldım yani kartımın FPS değerlerinden memnunum bir sorun yok fakat piyasanın düşeceği söyleniyor ve bende öyle düşünüyorum ama ben alırken sabredemedim ve aldım.
Her neyse sizce satmalı mıyım satarsam ne kadara gider ürünün kutu fatura statik poşetine kadar mevcut 1 aylık daha.
Eğer piyasa düşerse en fazla +500TL ekleyebilirim yani mesela 1800TL ye satsam üstüne en fazla 500 daha koyarım.
Son olarak piyasa düşmez ise de ekran kartsız kalacağım ne yapsam kararsızım bana akıl verir misiniz.
Veya piyasa düşene kadar hiç satmayıp piyasa düştüğü zaman satıp +500TL eklesem nasıl olur.
Cevaplarınız değerli teşekkürler.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
İlana koy güzel fiyat gelirse satarsın sonrasına ona göre bakarsın ne olacağı belli olmuyor fiyatların.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Merhaba değerli arkadaşlar ve hocalarım elimde daha 1.5 aylık RX560 4GB bulunmakta zaten oyunlarda kaç FPS alacağımı bilerek aldım yani kartımın FPS değerlerinden memnunum bir sorun yok fakat piyasanın düşeceği söyleniyor ve bende öyle düşünüyorum ama ben alırken sabredemedim ve aldım.
Her neyse sizce satmalı mıyım satarsam ne kadara gider ürünün kutu fatura statik poşetine kadar mevcut 1 aylık daha.
Eğer piyasa düşerse en fazla +500TL ekleyebilirim yani mesela 1800TL ye satsam üstüne en fazla 500 daha koyarım.
Son olarak piyasa düşmez ise de ekran kartsız kalacağım ne yapsam kararsızım bana akıl verir misiniz.
Veya piyasa düşene kadar hiç satmayıp piyasa düştüğü zaman satıp +500TL eklesem nasıl olur.
Piyasa düşer. Ufak ihtimalle düşmez düşmezsede aynı kartı alırsınız :)

rookie27

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlana koy güzel fiyat gelirse satarsın sonrasına ona göre bakarsın ne olacağı belli olmuyor fiyatların.
Üstat geçen hafta 1750 TL teklif vermişti forumdan biri sonra ben satmadım iyi mi yaptım kötü mü bilemedim ve Manisada yaşıyorum.
Şu şartlarda kaç TL ye satmalıyım.

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Üstat geçen hafta 1750 TL teklif vermişti forumdan biri sonra ben satmadım iyi mi yaptım kötü mü bilemedim ve Manisada yaşıyorum.
Şu şartlarda kaç TL ye satmalıyım.
1700'e 1050Ti satmıştım, hesapla. Hemde 2060'ın 8K olduğu zamanlarda.

rookie27

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Üstat GTX 1650 şu an 3000TL bandında sence ne kadara düşer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir tık ucuza vermişsiniz hocam sanki çünkü şu an 2060 6K civarında.
tamam onu diyorum ben ilana koymuştum o zaman bile ederi oydu. artık acelen varsa ona göre koyacaksın.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Ekran kartsız ne zamana kadar sabredebilirsin?

rookie27

80+ Gold
Ekran kartsız ne zamana kadar sabredebilirsin?
Hocam 2021 10. aya kadar sabrederim sonra sabır tükenir.
Şu an bile HDD ye sahip laptop kullanıyorum il dışındayım yazı yazarken bile kasıyor kanser oldum...
Sence satmalı mıyım.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
1800e alıcı zor gelir gibi ama riskli 2300tl ye daha iyisini alabilmen için piyasanın gerçekten düzelmesi lazım

rookie27

80+ Gold
1800e alıcı zor gelir gibi ama riskli 2300tl ye daha iyisini alabilmen için piyasanın gerçekten düzelmesi lazım
Üstat bizzat forumdan 1750 Tl teklif gelmişti satmadım ne olur ne olmaz güvenemedim kendime...
Dediğiniz gibi 2300TL ye daha iyisini almak için piyasanın düzelmesi lazım.
En iyisi satmamak gibi duruyor zaten benim için yeterli bir kart.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Hocam 2021 10. aya kadar sabrederim sonra sabır tükenir.
Şu an bile HDD ye sahip laptop kullanıyorum il dışındayım yazı yazarken bile kasıyor kanser oldum...
Sence satmalı mıyım.
Yeterli ise satmaya gerek yok piyasanın ne zaman düzeleceği belli değil.

Top Bottom