Neler Yeni

Yardım Ekran Kartımın Güç Kullanımı Artıp Düşüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Efe Alpsoy
Ekran kartımın neden son hafta güç kullanım yüzdesi 99 olup 10 lara 3 lere düşüyo ve bu sürekli gerçekleşiyo her 5 saniyede bir oluyo nedense. Cs oynarken fark ettim normalde sabit 200 alıyorum bi anda 40 a sonra 7-5 hatta 0 bile oldu ki bu droplar 1 2 saniyelik değil 10 saniye falan sürüyo. DDU ile driver silip geri yükledim olmuyo fanları temizledim olmuyo düşünüyorum acaba termal macunumu yenilemem lazım ama işte sorunun ne olduğuna kanaat getiremedim. sistem 3 yıllık fln o kadar eski de değil ki ztn öyle sistemi yoracak oyunlarda oynamıyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi (ilk konu açışım yanlış açtıysam af eyleyin)

resim_2025-02-08_004321021.pngresim_2025-02-08_004335055.png

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
HasHoca
Ekran kartımın neden son hafta güç kullanım yüzdesi 99 olup 10 lara 3 lere düşüyo ve bu sürekli gerçekleşiyo her 5 saniyede bir oluyo nedense. Cs oynarken fark ettim normalde sabit 200 alıyorum bi anda 40 a sonra 7-5 hatta 0 bile oldu ki bu droplar 1 2 saniyelik değil 10 saniye falan sürüyo. DDU ile driver silip geri yükledim olmuyo fanları temizledim olmuyo düşünüyorum acaba termal macunumu yenilemem lazım ama işte sorunun ne olduğuna kanaat getiremedim. sistem 3 yıllık fln o kadar eski de değil ki ztn öyle sistemi yoracak oyunlarda oynamıyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi (ilk konu açışım yanlış açtıysam af eyleyin)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Isı değerleri varmı hocam ? CS de test edermisiniz ?

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Alperen Yılmaz

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İşlemci nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Efe Alpsoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramlere bir kez test yaparmısınız hocam psu nedir bir de
psu 600W ramlere testi memtest'den mi yapayim?
Isıdan drop yiyo olabilir . Kasanın hava akışı nasıl ?
gayet iyi fanlar temiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

psu 600W ramlere testi memtest'den mi yapayim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,668
Üyeler
167,692
Son üye
kaanbal2458
Top Bottom