Ben ilk başta başlığı görünce ekran kartına ekstra çıkma 1GB VRAM falan takacaksın zannetmiştim.Ekran Kartı Desteği Hazırlama:
İhtiyacımız Olanlar:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
-Bir adet tahta kalemi veya boya kalemi (Bendeki farklı ama boyayacağız yani fark etmez )
-Bir adet eldiven boya elimize bulaşmasın
-Bir adet uç kutusu
Yapılış:
İlk önce uç kutumuzu boyamak için bir kağıtın, peçetenin üstüne alalım koyduğumuz yer boya olmasın. (Boyamadan önce çekmeyi atlamışım)
Ardından boyayalım. Desteğimiz hazır
Sonra desteği kasaya ekran kartımızın altına koyuyoruz.
Alıntıyı görüntüle
5tl'ye daha iyisi çıkmaz sanırım
Görüşlerinizi bekliyorum. Nasıl olmuş?
@rdeMStakeN sağolsun ekran kartımın hafif eğik olduğunu söyledi ben de üşengeçliğimden bir destek koymamıştım. Artık yaptım Fena da durmadı.
Eline sağlık, valla ne yalan söyleyim pek şık durmamış valla.Ekran Kartı Desteği Hazırlama:
İhtiyacımız Olanlar:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
-Bir adet tahta kalemi veya boya kalemi (Bendeki farklı ama boyayacağız yani fark etmez )
-Bir adet eldiven boya elimize bulaşmasın
-Bir adet uç kutusu
Yapılış:
İlk önce uç kutumuzu boyamak için bir kağıtın, peçetenin üstüne alalım koyduğumuz yer boya olmasın. (Boyamadan önce çekmeyi atlamışım)
Ardından boyayalım. Desteğimiz hazır
Sonra desteği kasaya ekran kartımızın altına koyuyoruz.
Alıntıyı görüntüle
5tl'ye daha iyisi çıkmaz sanırım
Görüşlerinizi bekliyorum. Nasıl olmuş?
@rdeMStakeN sağolsun ekran kartımın hafif eğik olduğunu söyledi ben de üşengeçliğimden bir destek koymamıştım. Artık yaptım Fena da durmadı.
Kart çok yakışıklı gözümü alamadımKart ısınmıyor o yönden sorun yoktu bende hocam.
Benim arkadaşım da tahtadan yapmıştı bu tür bir destek, bu da gayet hoş olmuş. Elinize sağlıkEski kart